Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μουντιάλ 2018: Μάτωσε αλλά πέρασε η Αργεντινή! (video)

Ο ποδοσφαιρικός Θεός μίλησε!

26 Ιουνίου 2018 22:57
Μουντιάλ 2018: Μάτωσε αλλά πέρασε η Αργεντινή! (video)

Η Αργεντινή ήταν διασωληνωμένη στην εντατική, χωρίς σφυγμό και με το ενάμιση πόδι εκτός Μουντιάλ, όταν ο Μάρκο Ρόχο ως από μηχανής Θεός την λύτρωσε με νικητήριο γκολ πρόκρισης τέσσερα λεπτά πριν το τέλος (1-2).

Tα πράγματα ήταν απελπιστικά. Η άμμος στην κλεψύδρα είχε αδειάσει απελπιστικά. Το ηθικό, όχι απλά στο μηδέν. Υπό του μηδενός. Η Νιγηρία είχε ισοφαρίσει σε 1-1 χωρίς να το αξίζει με ένα κρύο, εύκολο πέναλτι που έκανε ο Μασκεράνο (51’) και από εκεί και μετά το… χάος.

Αμέτρητα χαμένα κοντρόλ του Ντι Μαρία, αστεία λάθη στην άμυνα κυρίως από τον Ρόχο, άθλια στημένα, ο Ταλιαφίκο να πατάει την μπάλα και ο Ιγκουαΐν να σημαδεύει τα πουλιά σε εύκολα τελειώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έσβησε" ξαφνικά το χαμόγελο του Νίκου Παπαδάκη από ανακοπή καρδιάς!

Ακόμα κι ο εκπληκτικός Μέσι του πρώτου ημιχρόνου, κάπου μέσα του το είχε πάρει απόφαση ότι δεν γίνεται. Σαν να είχε ρίξει λευκή πετσέτα στο γήπεδο.

Κι όμως, ενώ όλα έμοιαζαν χαμένα για την Αργεντινή, ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήθελε να τελειώσει έτσι η καριέρα του Λίο στην μπιανκοσελέστε και στα Μουντιάλ.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, οι δύο πιο απροσδόκητοι ήρωες που θα μπορούσε να περιμένει κανείς.

Ο Γκάμπι Μερκάδο έκανε την τέλεια σέντρα, ο προωθημένος Ρόχο με το κακό πόδι το δεξί έπιασε το βολέ και όλα τα άλλα ήταν ιστορία. Η Αργεντινή με τον πιο ανατρεπτικό και βασανιστικό τρόπο έφτασε στην πρόκριση και πάει απευθείας στα δόντια της Γαλλίας.

Νιγηρία (3-5-2): Ουζόχο – Ομεουρό (90’ Ιβόμπι), Εκόνγκ, Μπαλαγκάν – Ιντόγου, Μόουζες, Εντιντί, Ετέμπο, Όμπι Μίκελ – Μούσα, Ιεανάτσο (46’ Ιγκάλο)

Αργεντινή (4-4-2): Φράνκο Αρμάνι – Μερκάδο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταλιαφίκο – Πέρες (60’ Παβόν), Μασεράνο, Μπανέγα, Ντι Μαρία (71’ Μέσα) – Μέσι, Ιγκουαΐν

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share