Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μουντιάλ 2018: Ο Μασεράνο βγάζει την ενδεκάδα της Αργεντινής κόντρα στη Νιγηρία! (video)

Παρέα με τον προπονητή Χόρχε Σαμπάολι

26 Ιουνίου 2018 16:51
Μουντιάλ 2018: Ο Μασεράνο βγάζει την ενδεκάδα της Αργεντινής κόντρα στη Νιγηρία! (video)

Χαβιέ Μασεράνο και Χόρχε Σαμπάολι «συνελήφθησαν» από το φωτογραφικό φακό να καταστρώνουν τα σχέδια για τον αγώνα της Αργεντινής με την Νιγηρία (21:00).

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ σε Αργεντινή και Ισπανία, «θα μπορούσαν να το έκαναν μέσα στα αποδυτήρια, στο ξενοδοχείο, αλλά επέλεξαν το γήπεδο που έκανε προπόνηση η Αργεντινή, σε πλήρη θέα».

Τέτοια ήταν η απήχηση που πήρε η συγκεκριμένη συνάντηση, που τη σχετική φωτογραφία και το βίντεο παρουσίασε στο επίσημο κανάλι της, η ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA), ενώ ο Μασεράνο αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία μέσω του Instagram, όπου δικαιολογεί και εξηγεί τη συζήτηση με τον προπονητή, γράφοντας ένα μήνυμα σε όλους τους Αργεντινούς:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζουν καρδιές: Τα μηνύματα των φίλων του Νίκου Παπαδάκη που τον πρόδωσε η καρδιά του!

«Θα ήθελα απλώς να πω ότι ο στόχος και η φανέλα που εκπροσωπούμε είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε είδος ερμηνείας που μπορεί να προκύψει. Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι για το σκοπό αυτό. Ελπίζουμε ότι δεν είμαστε μόνο οι 23 παίκτες ή τα 50 άτομα που απαρτίζουν την αντιπροσωπεία της Αργεντινής στη Ρωσία. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε και οι 44 εκατομμύρια Αργεντινοί μαζί για τον ίδιο σκοπό. #VamosArgentina».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share