Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μουντιάλ 2018: Ζιρού, Πικέ και Αλιού Σισέ «κάνουν θραύση» στις γυναίκες (video)

Άκρως γοητευτικοί!

25 Ιουνίου 2018 18:09
Μουντιάλ 2018: Ζιρού, Πικέ και Αλιού Σισέ «κάνουν θραύση» στις γυναίκες (video)

Γαλλία και Ισπανία έχουν πάρει ήδη μια πρωτιά στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς οι Ολιβιέ Ζιρού και Χεράρδ Πικέ «κάνουν θραύση» στον γυναικείο πληθυσμό. Όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, μετά από έρευνα που διεξήχθη από τις χρήστριες γνωστής ιστοσελίδας γνωριμιών, ο Γάλλος επιθετικός της Τσέλσι και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, συγκεντρώνουν το 72% των κυριών που έλαβαν μέρος στην σχετική δημοσκόπηση.
Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία έλαβαν μέρος γυναίκες από 35 μέχρι 49 ετών, το 26% θα ήθελε να συναντήσει σε ραντεβού τον Ζιρού και το 25% προτίμησε τον σύζυγο της Σακίρα. Παρά τα τέσσερα γκολ στα γήπεδα της Ρωσίας και τους κοιλιακούς… φέτες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται μακράν των πρώτων δύο με ποσοστό προτίμησης που φθάνει μόλις στο 13%, ενώ ακολουθούν οι Αντουάν Γκριεζμάν (11%) και Κιλιάν Μπαπέ (7%).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο (25/06)!

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να περάσουν μία νύκτα… τρέλας, ο Πικέ παίρνει το προβάδισμα από τον Ζιρού (31% έναντι 24%), ενώ ο Πορτογάλος άσος ακολουθεί με ποσοστό 14%!

****
Την ίδια ώρα, ο προπονητής της Σενεγάλης Αλιού Σισέ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο ελκυστικούς προπονητές στο Μουντιάλ 2018, σύμφωνα με την ψήφο των γυναικών στη Ρωσία. Μιλώντας με δημοσιογράφους πριν από τον αγώνα με την Ιαπωνία με την Σενεγάλης, κλήθηκε να σχολιάσει σχετικά, ερώτημα που πάντως του προκάλεσε αμηχανία. «Εγώ; Σύμβολο του σεξ; Δεν το ήξερα! Θα πρέπει να ρωτήσετε τις γυναίκες στη Ρωσία. Δεν νομίζω ότι είμαι σύμβολο σεξ. Υπάρχουν πολλοί Αλιού Σισέ στη Σενεγάλη και σε όλο τον κόσμο, αλλά είναι καλό που με συμπαθούν», δήλωσε ο 42χρονος προπονητής στο Εκατερίνγκμπουργκ.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share