Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μουντιάλ 2018: Με γκολάρα ο Μόντριτς στέλνει... σπίτι την Αργεντινή

Έστειλε πρόωρα την ομάδα του Μέσι... σπίτι της

21 Ιουνίου 2018 22:57
Μουντιάλ 2018: Με γκολάρα ο Μόντριτς στέλνει... σπίτι την Αργεντινή

Με ένα εκπληκτικό σουτ του Λούκα Μόντριτς έξω από την περιοχή στο 80ο λεπτό η Κροατία έκανε το 2-0 στην αναμέτρηση με την Αργεντινή και έστειλε πρόωρα την ομάδα του Μέσι... σπίτι της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Ενόχληση! "Καρφιά" Μαχητών για τα καλά λόγια στην Σαλταφερίδου! - "Δεν το θεωρώ καθόλου εντάξει..." (video)

Στην ανάκρουση των εθνικών ύμνων η κάμερα έπιασε τον Λιονέλ Μέσι να πιάνει το πρόσωπό του είτε από άγχος είτε από πίεση. Το πλάνο έμοιαζε προφητικό. Δίπλα του ήταν ο Βίλι Καμπαγέρο, ο άνθρωπος από τον οποίον ξεκίνησε η σχεδόν καταδικαστική ήττα της Αργεντινής από την Κροατία.

Έφταιγε μόνο ο Αργεντινός τερματοφύλακας που η «μπιανκοσελέστε» διαλύθηκε με 3-0 και ψάχνει ένα θαύμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση; Όχι. Όλα πήγαν στραβά. Ο Μέσι ήταν αόρατος. Ο Έντσο Πέρες έχασε μία άχαστη ευκαιρία στο 0-0. Ο Ντιμπάλα και ο Ιγκουαΐν που ήρθαν από τον πάγκο δεν άλλαξαν τίποτα στην αργή, προβλέψιμη και ράθυμη ανάπτυξη.

Στο τέλος οι γραμμές κρέμασαν εντελώς. Ένα άθλιο πράγμα στο γήπεδο.

Οι Κροάτες έτρωγαν… σίδερα και στο τέλος της ημέρας ήταν η ομάδα που άξιζε την νίκη, η οποία της δίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική. Για να είμαστε πιο σωστοί: ήταν η μόνη ομάδα στο γήπεδο.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share