Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μουντιάλ 2018: Ο ποδοσφαιριστής που έχει ξετρελάνει όλες τις γυναίκες! (photos)

Τον συγκρίνουν με τον Μπέκαμ!

20 Ιουνίου 2018 13:42
Μουντιάλ 2018: Ο ποδοσφαιριστής που έχει ξετρελάνει όλες τις γυναίκες! (photos)

Δεν είναι κάποιο από τα διάσημα αστέρια. Ούτε συγκαταλέγεται στους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές της διοργάνωσης. Κι όμως με το παρουσιαστικό του κατάφερε να γίνει το πρόσωπο των ημερών και να εκτινάξει τις μετοχές του, ιδιαίτερα στο γυναικείο κοινό.

Μάλιστα, κάποιες life-style ιστοσελίδες στο εξωτερικό που απευθύνονται κυρίως στο γυναικείο κοινό, έχουν σπεύσει να τον χαρακτηρίσουν ως «το Νο1 σύμβολο του σeξ του Μουντιάλ» και να τον «βαφτίσουν» ως «το Ντέιβιντ Μπέκαμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας».


Ο μεσοεπιθετικός της Εθνικής Ισλανδίας, Ρούρικ Γκίσλασον, που σε εμφάνιση θυμίζει Θορ, αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με την Αργεντινή, όπου οι Ισλανδοί υποχρέωσαν σε ισοπαλία (1-1) την παρέα του Μέσι.

Ο 30χρονος άσος που βγάζει το ψωμί του στη Β' κατηγορία Γερμανίας αγωνιζόμενος με την Σαντχάουζεν μαγνήτισε τα βλέμματα των γυναικών, ακόμα και διάσημων Λατίνων ηθοποιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Natali Nemchinova: Η πιο όμορφη Ρωσίδα φίλαθλος είναι… πορνοστάρ (photos)

«Πως είναι δυνατόν να είναι τόσο γλυκός;» αναρωτήθηκε μέσω social media η Βραζιλιάνα ηθοποιός Γκαμπριέλα Λόπες των 2 εκατ. followers, με την συνάδελφό της από την Αργεντινή, Χιμένα Ακάρντι να συμφωνεί κάνοντας like στο ποστ.

Κάπως έτσι, ο Γκίσλασον που μέχρι πρότινος μετρούσε 30.000 followers στο λογαριασμό του στο Instagram βρέθηκε με 541.000 ακολούθους έχοντας γίνει το πρόσωπο των ημερών και γιατί όχι το πρόσωπο του Μουντιάλ, αν όχι αγωνιστικά, σίγουρα εμφανισιακά...

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share