Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Ιωάννης Παπαπέτρου!

Το πρώτο μπαμ του καλοκαιριού!

19 Ιουνίου 2018 11:17
Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Ιωάννης Παπαπέτρου!

Κοντά στον Παναθηναϊκό φαίνεται να είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται φέτος.

Ο 24χρονος φόργουορντ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με το “τριφύλλι” και είναι πολύ κοντά στο να αποδεχτεί την πρόταση για τριετές συμβόλαιο που του προσφέρουν οι “πράσινοι” έναντι 700.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 800.000 ευρώ για τον δεύτερο και 900.000 ευρώ για τον τρίτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρχισαν οι "γκολάρες" στο Μουντιάλ: Παθιασμένα φιλιά Ρωσίδας με Μεξικανή! (video)

Τι μπορεί να στραβώσει την πρώτη φετινή μεταγραφή του “Εξάστερου”; Μία ενδεχόμενη συμφωνία του Παπαπέτρου με τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές -όπως γράφουν και ΜΜΕ προσκείμενα στον Ολυμπιακό- είχαν επαφές τα προηγούμενα 24ώρα, ωστόσο παρατηρήθηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό και στο πλάνο αξιοποίησης του παίκτη. Εκκρεμεί ένα τελευταίο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών και αν δεν υπάρξει ούτε τότε συμφωνία μεταξύ Αγγελόπουλων και παίκτη και δεν προκύψει άμεσα μπάσιμο από το ΝΒΑ, τότε ο ταλανατούχος καλαθοσφαιριστής θα προβάρει τα “πράσινα”.

Στην φετινή Εuroleague, o Παπαπέτρου μέτρησε 4.4 πόντους (46% δίποντο, 33,3% τρίποντο, 68,8% βολές), 2.6 ριμπάουντ και 3.8 μ.ο. στο rating index ανά 15:51 λεπτά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share