Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έκλεισε και έρχεται ο νέος φορ του Ολυμπιακού!

Ο λόγος για τον...

11 Ιουνίου 2018 20:23
Έκλεισε και έρχεται ο νέος φορ του Ολυμπιακού!

Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο στον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος επιθετικός της Λεγανές τα βρήκε σε όλα με τους Πειραιώτες και αναμένεται να την Τρίτη στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού με τη Λεγανές ολοκληρώθηκε και ο παίκτης είναι ελεύθερος να υπογράψει σε σύλλογο της αρεσκείας του. Τις τελευταίες ημέρες ο Γκερέρο διαπραγματευόταν με την ομάδα της Μαδρίτης για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ακόμα και η έγκυρη Marca έγραψε πως ο ποδοσφαιριστής έχει ανανεώσει για τρία χρόνια το συμβόλαιο του με τη Λεγανές. Από την ομάδα της Μαδρίτης, ωστόσο δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου του. Οι πληροφορίες από την Ισπανία έκαναν λόγο για κώλυμα και αυτό προφανώς αφορούσε την εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση.

Οι Πειραιώτες είχαν κάνει μία πρώτη κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος όμως είχε απαντήσει αρνητικά. Δεν εγκατέλειψαν το θέμα και επανήλθαν με νέα πιο βελτιωμένη πρόταση. Η πλευρά του παίκτη είδε θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού και ο συμπαίκτης του Δημήτρη Σιόβα αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό: Απο τι πάσχει το 8% των Ελλήνων και δεν το γνωρίζει!

Ο Γκερέρο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 22 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα με 4 γκολ και 3 ασίστ. Αναμένεται στη χώρα μας την Τρίτη προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πηγή: fosonline.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share