Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οριστικό: Δώνης τριετίας στον Παναθηναϊκό!

Έκλεισε!

7 Ιουνίου 2018 13:53
Οριστικό: Δώνης τριετίας στον Παναθηναϊκό!

Οι δικηγόροι του Δώνη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώνουν τα διαδικαστικά του συμβολαίου του Έλληνα προπονητή που θα είναι οριστικά τριετούς διάρκειας. Βλέπει προπονητικά κέντρα στο εξωτερικό ο Μένταν.

Θέμα ολίγων ωρών είναι πλέον η οριστικοποίηση της διαδικασίας σύναψης των συμβολαίων ανάμεσα στους νομικούς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τους δικηγόρους του Γιώργου Δώνη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η διάρκεια της σύμβασης θα είναι οριστικά τριετούς διάρκειας.

Οπερ σημαίνει ότι ο Ελληνας προπονητής θα υπογράψει στο τριφύλλι έως το καλοκαίρι του 2021, κάτι που ήθελε εξ αρχής ο Νίκος Νταμπίζας αλλά αρχικά δεν είχε τη σύμφωνη γνώμη του Δώνη που φαίνεται πως τροποποίησε την άποψή του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και το γιο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το απίστευτο έπαθλο και ταξιδεύει Μαϊάμι!

Οσον αφορά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, πέραν του ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα γίνει στις 2 Ιουλίου, η αρχική σκέψη είναι να μεταβεί η αποστολή στο εξωτερικό για 15-17 ημέρες προκειμένου να δουλέψει στο χτίσιμο της.

Για το λόγο αυτό ο βοηθός του Δώνη, Μίοντραγκ Μένταν, έχει ήδη ξεκινήσει να επιθεωρεί προπονητικά κέντρα με στόχο να βρεθεί η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share