Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αφανίστηκε η Νήαρ Ηστ για τα απίστευτα επεισόδια! Απευθείας άνοδος για το Μαρκόπουλο!

Ποια η ποινή για την ομάδα της Καισαριανής!

31 Μαΐου 2018 09:04
Αφανίστηκε η Νήαρ Ηστ για τα απίστευτα επεισόδια! Απευθείας άνοδος για το Μαρκόπουλο!

Την απόφασή της για την τύχη του αγώνα ΟΚΑΜ-Νήαρ Ηστ που διεκόπη λόγω θλιβερών επεισοδίων γνωστοποίησε η ΕΣΚΑ: Κερδίζει το παιχνίδι και την άνοδο ο ΟΚΑΜ, αφαίρεση βαθμών, 12 αγώνες κεκλεισμένων για Νήαρ Ηστ.

Ο 5ος αγώνας στον 2ο όμιλο της Β'ΕΣΚΑ στο Μαρκόπουλο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς διεκόπη στο 4ο δεκάλεπτο μετά την εισβολή οπαδών στο γήπεδο και της μετέπειτα γενικευμένης σύρραξης.

Την χθεσινή (30/5) ημέρα η ΕΣΚΑ γνωστοποίησε την ποινή της Νήαρ Ηστ, με την ομάδα της Καισαριανής να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα βαρύ «πέλεκυ». Συγκεκριμένα, ο ΟΚΑΜ κερδίζει το παιχνίδι και την άνοδο με νίκες 3-2 ενώ η Νήαρ Ηστ τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και με ποινή κεκλεισμένων 12 αγωνιστικών, δηλαδή τη νέα σεζόν θα έχει τον κόσμο της μόλις σε ένα παιχνίδι.

Παράλληλα, αποστέλλεται φάκελος και στον Αθλητικό Εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να αποχωρήσει από το Survivor;

Αναλυτικά:
Ποινή σωματείου ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ για τα γεγονότα του αγώνα ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ- ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ

Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της Α’ ΟΜΑΔΟΣ ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ με το υπάρχον σκορ 61-51 (Άρθρο 46 παρ.2, παρ. 3β, παρ.7).
Αποκλεισμός από τους υπόλοιπους αγώνες του οικείου πρωταθλήματος και ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από το οικείο πρωτάθλημα , (ΣΟΒΑΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΛΠ Άρθρο 82, παρ.1, παρ.2, παρ.3).
Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 δώδεκα (12) αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, (ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, Άρθρο 82 παρ.5, παρ.7) , (ΣΟΒΑΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΛΠ- ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Άρθρο 82 παρ.1, παρ.2, παρ.3 (ΥΠΟΤΡΟΠΗ).
Αποκατάσταση ζημιών σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Ανδρών ( Άρθρο 11, παρ.ε -παραπτώματα-κυρώσεις ) &
Αποστολή φακέλου στον Αθλητικό Εισαγγελέα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share