Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: O Πιεμπονγκσάντ ήρθε στην Αθήνα για να προλάβει τον Γιαννακόπουλο!

23 Μαΐου 2018 13:51
Παναθηναϊκός: O Πιεμπονγκσάντ ήρθε στην Αθήνα για να προλάβει τον Γιαννακόπουλο!

Ο Παναθηναϊκός χάνεται και τα σενάρια συνωμοσίας καλά κρατούν επάνω στην πιο ταλαιπωρημένη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού.

Το ραντεβού Γιαννακόπουλου-Τσίπρα ήταν να γίνει την περασμένη Πέμπτη. Λόγω Σκοπιανού αναβλήθηκε, πήγε για Δευτέρα κι εξαιτίας της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου μετατέθηκε για Τρίτη ή Τετάρτη. Τελικά το απόγευμα της Τρίτης οριστικοποιήθηκε και ο πρωθυπουργός με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ συναντήθηκαν το βράδυ.

Λογικά το διάστημα αυτό ο Πιεμπονγκσάντ ήταν με μία βαλίτσα έτοιμη στο χέρι, αλλάζοντας πιτζάμα με κουστούμι κάθε τρεις και λίγο. Ανάλογα με τα γεγονότα στο Σκοπιανό, το πρόγραμμα του Τσίπρα και τη λογική επιθυμία του Γιαννακόπουλου για να γίνει η συνάντηση. Είναι δυνατόν το «τριφύλλι» να μαραζώνει ημέρα με την ημέρα και να εκκολάπτονται τέτοια σενάρια, που προσβάλλουν τους πάντες; Συγκεκριμένα και τη νοημοσύνη όσων θέλουν να τα περάσουν και τις προσπάθειες δύο ανθρώπων να βρουν λύση σ’ ένα πρόβλημα. Ο ένας για αυστηρά επιχειρηματικούς λόγους κι ο άλλος για επιχειρηματικούς αλλά κι επειδή αγαπάει τον σύλλογο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και ιστορία γνωρίζει ο TUS και πανέξυπνος είναι! Η παγίδα για τα... Κατεχόμενα είναι αλλού!

Είναι έτοιμες, δηλαδή, οι μπουλντόζες να οργώσουν το ΟΑΚΑ σήμερα και ήρθε εσπευσμένα ο Ταϊλανδός για να προτάξει στα στήθη του στη δαγκάνα; Μετά από δεκαετή κακουχία, άφθονο σανό που έχει δημιουργήσει και καλά ένα υποψιασμένο κοινό, βρείτε έναν λόγο που καλλιεργούνται αυτές οι φήμες. Ανήμερα της επίσημης μη αδειοδότησης και παραμονές ανακοίνωσης σκληρών ποινών – αφαίρεση βαθμών και περιορισμών μεταγραφών – που θα καθορίσουν την επόμενη χρονιά στην Ελλάδα και τις επόμενες στην Ευρώπη.

Ούτε για να προλάβει τον Γιαννακόπουλο ήρθε ο Πιεμπονγκσάντ, ούτε για να τον μπλοκάρει. Το ίδιο είναι βέβαιο ότι πιστεύει και ο Δημήτρης, ασχέτως της έμμεσης επικοινωνιακής επίθεσης που εξαπέλυσε τις δύο προηγούμενες εβδομάδες στον υποψήφιο επενδυτή. Γνωρίζει πως γίνονται οι δουλειές σε τέτοιο επίπεδο. Ανεξάρτητα τι ισχυρίζονται όσοι προσπαθούν να τον έχουν από κοντά. Ο ελάχιστος σεβασμός πρέπει να υπάρχει στον Ταϊλανδό γιατί έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 27 εκατ. ευρώ για μία εταιρεία καθημαγμένη και στον Γιαννακόπουλο που προσπαθεί να πετύχει κάτι πολύ επάνω από τις δυνάμεις του. Τα υπόλοιπα δεν απασχολούν τον Παναθηναϊκό…

Πηγή: sportime.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share