Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν ο Τούχελ

Υπέγραψε για δύο χρόνια

14 Μαΐου 2018 19:50
Νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν ο Τούχελ

Ο Τόμας Τούχελ είναι ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 44χρονος Γερμανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους πρωταθλητές Γαλλίας και διαδέχεται στο «τιμόνι» του συλλόγου τον Ουνάι Έμερι, η συνεργασία του οποίου με την Παρί ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Τούχελ έχει εργαστεί στο παρελθόν στην ομάδα των αναπληρωματικών της Άουγκσμπουργκ (2007-08), τη Μάιντς (2009-14) και την Ντόρτμουντ (2015-17), ενώ πανηγύρισε ένα κύπελλο Γερμανίας το 2017.

«Με μεγάλη χαρά, υπερηφάνεια και φιλοδοξία εντάσσομαι σε αυτό το σπουδαίο σύλλογο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που είναι η Παρί Σεν Ζερμέν» δήλωσε ο Τούχελ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και συνέχισε: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, οι οποίοι είναι από τους καλύτερους στον πλανήτη. Με το επιτελείο μου, θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα να ωθήσει τα όριά της στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο. Υπάρχει εξαιρετικό δυναμικό στην Παρί και αυτή είναι η πιο συναρπαστική πρόκληση που μου παρουσιάζεται. Ανυπομονώ, επίσης, να ανακαλύψω το "Παρκ ντε Πρενς", ένα μυθικό στάδιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπου βασιλεύει μια φανταστική ατμόσφαιρα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Τόμας Τούχελ ως τον νέο προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Τόμας είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς Ευρωπαίους προπονητές που έχουν ανέβει στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Είναι έντονα εμποτισμένος με τις αρχές του θεάματος και της αποτελεσματικότητας που πάντα τροφοδότησαν τη δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου, ειδικά στη διεθνή σκηνή. Η φιλόδοξη προσωπικότητά του, η επιθυμία του για ένα επιθετικό παιχνίδι και η δύναμη του χαρακτήρα του είναι μέρος του στιλ που πάντα περιμέναμε να έχει η Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό το στιλ που οι φίλαθλοι του συλλόγου μας, κάθε εποχής, πάντα αναζητούσαν και θαύμαζαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Η σαρωτική Ροδάνθη, η αλλαγή στις ομάδες και η μεταφορά του Αγόρου στο νοσοκομείο!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share