Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οριστική διακοπή στο Παναθηναϊκός-Ξάνθη! (photos)

Λόγω της βροχής!

6 Μαΐου 2018 20:00
Οριστική διακοπή στο Παναθηναϊκός-Ξάνθη! (photos)

Περισσότερο με... πισίνα, παρά με χορτάρι έμοιαζε ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου και... μοιραία διεκόπη το Παναθηναϊκός-Ξάνθη! Ούτε 7’ δεν παίχθηκαν ποδόσφαιρο στο «Απόστολος Νικολαΐδης»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 πράγματα που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα από την στιγμή που η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα!

Η καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου σε… πισίνα, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο Παναθηναϊκός και Ξάνθη να αγωνιστούν... Αφού ο διαιτητής Στυλιαράς διέκοψε προσωρινά την αναμέτρηση, μετά από περίπου 15’ επέστρεψε από τα αποδυτήρια, δοκίμασε αν τσουλάει η μπάλα, αλλά κάτι τέτοιο ήταν ανέφικτο, αφού είχαν ήδη δημιουργηθεί πολλές εστίες… λίμνης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα του Στέλιου Κρητικού με το που έφτασε στην Ελλάδα! Τι έγραψε;

Φυσιολογικά, λοιπόν, ο Έλληνας ρέφερι αποφάσισε την οριστική διακοπή του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να τα ξαναλένε αύριο, την ίδια ώρα, για να πέσει και τυπικά αυλαία στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Υπενθυμίζεται πως οι ακρίτες έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αν φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα από το σημερινό του Αστέρα με τον Παναιτωλικό, τότε θα πάρουν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο... Όπως και να 'χει, πάντως, όταν τη Δευτέρα θα παραταχθούν εκ νέου στο «Απόστολος Νικολαΐδης», οι παίκτες του Ράσταβατς θα γνωρίζουν αν θα μπορούν να διεκδικήσουν την έξοδό τους στο Europa League της νέας σεζόν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share