Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Μία «ανάσα» από την αλλαγή σελίδας ο Παναθηναϊκός!

Ετοιμάζεται να κλείσει το deal!

5 Μαΐου 2018 14:52
Μία «ανάσα» από την αλλαγή σελίδας ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά στην αλλαγή σκυτάλης έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας του Γιάννη Αλαφούζου στα ηνία της ΠΑΕ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Τα μηνύματα που «βγαίνουν» από την συνάντηση του μεγαλομετόχου με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ είναι ιδιαίτερα θετικά και φαίνεται πως πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Ο παίκτης που έχει πάρει 10 κιλά από την πρώτη μέρα! Τρώνε κρυφά; (photos)Οι δύο άνδρες υπέγραψαν σύμφωνο εμπιστευτικότητας και πλέον αναμένεται να περάσουμε στο τελικό στάδιο που είναι η ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου που έχει ήδη ξεκινήσει από την εταιρία Grant Thornton. Το μέρος του ελέγχου που μένει να γίνει αφορά στα πεπραγμένα στην ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες.

Η συμφωνία που έγινε ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο είναι πως εφόσον όλα ολοκληρωθούν ομαλά στον έλεγχο η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ θα γίνει έναντι του ποσού των 27 εκατ. ευρώ. Γίνεται αντιληπτό πως πλέον τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες καθώς ο σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά στο να αλλάξει ιδιοκτησία.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share