Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Champions League: Άγγιξε το θαύμα η Ρόμα, στον τελικό η Λίβερπουλ!

Ματσάρα και στο Ολίμπικο!

2 Μαΐου 2018 23:43
Champions League: Άγγιξε το θαύμα η Ρόμα, στον τελικό η Λίβερπουλ!

Έτοιμη να διεκδικήσει το 6ο Champions League της ιστορίας της είναι η Λίβερπουλ, η οποία παρά την ήττα με 4-2 από τη Ρόμα έκλεισε εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κιέβου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρούσα στο μεγάλο ραντεβού του Κιέβου θα είναι η Λίβερπουλ, η οποία το βράδυ της 26ης Μαΐου κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσει το 6ο Champions League της ιστορίας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 τύποι που πρέπει να δούμε, "ο κόσμος να χαλάσει", μέσα στο σπίτι του Power of Love!

Η ομάδα του Κλοπ γνώρισε ανώδινη ήττα με 4-2 από την Ρόμα στο Ολίμπικο, καθώςο θρίαμβος με 5-2 στο παιχνίδι του Άνφιλντ στάθηκε αρκετός για να επιτρέψει στους reds να επιστρέψουν στο τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μετά έντεκα χρόνια.

Ο Μανέ άνοιξε το σκορ στο 9’ με τον Μίλνερ να σκοράρει σε λάθος εστία στο 15’ και με αυτογκόλ να φέρνε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Βαϊνάλντουμ στο 25’ με εξ επαφής κεφαλιά έγραψε το 1-2 και επί της ουσίας καθάρισε την πρόκριση για το σύλλογο του Άνφιλντ.

Το δεύτερο μέρος άνηκε εξ ολοκλήρου στους Ρωμαίους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την χαλάρωση των φιλοξενουμένων κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα με τον Τζέκο στο 52’ και Ναϊνγκολάν στο 86’ και 94’ με πέναλτι άγγιξε μία ακόμα απίστευτη ανατροπή.

Πλέον μετά το αποψινό αποτέλεσμα θα έχουμε ένα ριμέικ του τελικού του 1981, όταν και πάλι Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους στο Παρκ Ντε Πρενς, με τους Βρετανούς να επικρατούν τελικά με 1-0 και να κατακτούν την κούπα.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share