Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η αλλαγή ιδιοκτησίας!

Ώρα μηδέν!

2 Μαΐου 2018 10:02
Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η αλλαγή ιδιοκτησίας!

Έτοιμος να παίξει το τελευταίο του χαρτί, ώστε να αλλάξει η ποινή υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για το αυριανό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας και είναι αισιόδοξοι ότι αυτή τη φορά θα συγκεντρωθούν τα 3/4 των ομάδων που απαιτούνται.

Επίσης από την πλευρά του «τριφυλλιού» βγαίνει η αισιοδοξία ότι ο ΠΑΟΚ και το μπλοκ του δεν θα σταθούν αυτή τη φορά εμπόδιο και θα συναινέσουν στην επικείμενη αλλαγή.

Ωστόσο, ακόμη κι αν η αλλαγή περάσει από την Λίγκα, η τελική απόφαση για την αφαίρεση ποινής υποβιβασμού ανήκει στην ΕΠΟ. Η ομοσπονδία όχι μόνο δεν είναι υποχρεωμένη να αποδεχτεί την εισήγηση της Λίγκας, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ δύσκολα θα δεχτεί οποιαδήποτε αλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει η ηλικία για τα διπλώματα οδήγησης: Δεν θα το παίρνεις στα 18 αλλά...

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα μετέφεραν οι άνθρωποι των FIFA και UEFA στον Βαγγέλη Γραμμένο, από τον οποίο ζήτησαν να μην τροποποιηθεί το παραμικρό…

Έτσι, μετά από όλα αυτά, ο μόνος δρόμος που εξασφαλίζει τον Παναθηναϊκό και τον αφήνει μακριά από τον υποβιβασμό είναι η αλλαγή ιδιοκτησίας. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ΠΑΕ θα μπορεί να εξασφαλίσει μια παράταση ώστε να ρυθμίσει τις εκκρεμότητες της και να αποδείξει ότι αποκτά συνέπεια.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share