Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πληρώνει Βέμερ και σώζεται ο Παναθηναϊκός!

Και τρέχει για το ΔΣ της Λίγκας!

1 Μαΐου 2018 12:32
Πληρώνει Βέμερ και σώζεται ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» για να σβήσει τους κινδύνους που απειλούν τη θέση του στο επόμενο πρωτάθλημα και οι προσεχείς μέρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Βασική προτεραιότητα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την οφειλή προς τον Γενς Βέμερ, προκειμένου να μην επικυρωθεί η τρίτη αφαίρεση βαθμών που συνεπάγεται αποβολή από το πρωτάθλημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποφασιστεί να πληρωθεί ο Γερμανός μπακ, είτε με μια μεγάλη προκαταβολή και δόσεις είτε και ακόμη με ολόκληρο το ποσό, προκειμένου έστω και καθυστερημένα να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εκτιμάται πως μέχρι την Πέμπτη το θέμα θα κλείσει για τους «πράσινους» και θα εστιάσουν σε άλλα κομβικά ζητήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τα απορριμματοφόρα είναι σαράβαλα! Εγώ τον συντηρούσα"- Σοκάρει ο πατέρας του οδηγού στην Τήνο!

Την Πέμπτη, επίσης, συνεδριάζει το ΔΣ της Super League όπου θα τεθεί προς ψήφιση η αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με άλλες ΠΑΕ, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα 2/3 που απαιτούνται στην ψηφοφορία, ενώ φυσικά το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου είναι άμεσα συνδεδεμένο με το παραπάνω (αφού ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηγηθεί ενός γκρουπ ομάδων που δεν έχουν υπογράψει με κάποιο κανάλι για να γίνει πιο ελκυστικό και οικονομικά προσοδοφόρο το «πακέτο»).

Εφόσον ο Παναθηναϊκός ξεπεράσει με επιτυχία τους σκοπέλους του Βέμερ και του ΔΣ της Λίγκας, τότε θα έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα εν όψει του ραντεβού με τον Πάιροτζ Πιεγκπονσάντ. Η παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει το deal κι αν έχει εξασφαλιστεί από την Πέμπτη, τότε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας που έρχεται την Παρασκευή στην Ελλάδα θα μπορεί να συζητήσει με άλλη σιγουριά και βάση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share