Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τεράστια "απώλεια" για τον αθλητικό κόσμο: Συγκινεί το "αντίο" για τον Αντρές Ινιέστα!

Αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα και τον αποχαιρέτησαν με τον πιο συγκινητικό τρόπο!

27 Απριλίου 2018 18:03
Τεράστια

Ο τιτανομέγιστος παίκτης της Μπαρτσελόνα Αντρές Ινιέστα, επισημοποίησε την αποχόρηση του στο τέλος της σεζόν. Η απουσία των Μέσι-Σουάρες κι η δήλωση για την επιστροφή του στην ομάδα που από ένας παίκτης έγινε... θρύλος!

«Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν εδώ», μ' αυτή τη δήλωση ο Αντρές Ινιέστα έβαλε τέλος στο βιβλίο της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα.

Ύστερα από 16 σεζόν και την κατάκτηση 32 τίτλων (μαζί με το φετινό πρωτάθλημα), ο 34χρονος Αντρές θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Κίνα (οπως όλα δείχνουν).

Στην αίθουσα της συνέντευξη Τύπου παρόντες ήταν κι οι συμπαίκτες του (απόντες ήταν οι Μέσι-Σουάρες), οι οποίοι τον χειροκρότησαν. Ο ίδιος δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του. Είναι «μάγος». «Χάρι Πότερ», όπως τον χαρακτήρισε ο Λουίς Ενρίκε, αλλά να κρύψει τα δάκρυά του ήταν αδύνατον. Ούτε τα... μαγικά του δεν μπορούσαν να το καταφέρουν αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Η Αθηνά μιλάει για πρώτη φορά για τον "πόλεμο" που δέχεται στα social media!

«Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Η Μπάρτσα μού έδωσε τα πάντα. Ο μόνος στόχος μου ήταν να πετύχω σ' αυτόν το σύλλογο κι αυτό το έχω καταφέρει», λέει αρχικά ο Ινιέστα με τα λόγια να βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του.

«Αποτελεί τιμή και προνόμιο να να έχω μοιραστεί μέρα με τη μέρα τόσες μαγικές στιγμές με τον Μέσι επειδή κατάλαβα ότι δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν και βλέπω πολύ δύσκολο να υπάρξει. Το να είμαι τόσο κοντά του ήταν μοναδικό και μαγικό», είπε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία του με τον Μέσι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share