Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οε οε οε, οε οε οε στην Ταϋλάνδη γήπεδο Παναθηναϊκέ!

Όταν σου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια!

21 Απριλίου 2018 20:37
Οε οε οε, οε οε οε στην Ταϋλάνδη γήπεδο Παναθηναϊκέ!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η μέρα που εκατομμύρια φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν στην άκρη του μυαλού τους έφτασε! Λύτρωση που πανηγυρίζεται περισσότερο και από την κατάκτηση κάποιου τίτλου (όχι απ' όλους βέβαια) για έναν σύλλογο που φέτος έζησε την απόλυτη ταπείνωση αλλά μπορεί να αισθάνεται περήφανος με το Π κεφαλαίο!

Και αυτό γιατί τίμια δέχτηκε την πραγματικότητα, δεν έπεσε κατηγορία, κρατήθηκε στο ύψος του και πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις για να τιμήσει την ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας! Και σε αυτό πρώτο μερίδιο ευθύνης έχουν οι παίκτες! Εκείνοι που το πιθανότερο είναι η νέα σελίδα του συλλόγου να μην τους βρει στο Κορωπί, αφού σίγουρα το ρόστερ θα δυναμώσει αλλά τους αξίζουν τα πάντα! Και βέβαια στην κορυφή αυτών ο Μαρίνος Ουζουνίδης που η θέση του πρέπει να παραμείνει ακλόνητη!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του την πιο εφιάλτικη περίοδο της ιστορίας του που δεν έγινε ακόμα χειρότερη χάρη στον προπονητή του! Απλήρωτος μήνες, εμπαγγελματίας άνθρωπος θα είχε κάθε δίκιο να τα είχε βροντήξει και να πάει κάπου που θα πληρωνόταν! Άλλωστε σε αντίθεση με όλους μας που το ποδόσφαιρο αποτελεί ένα χόμπι του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι η δουλειά του, ζει την οικογένειά του από αυτό! Και ο Ουζουνίδης όχι απλώς δεν σηκώθηκε να φύγει αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έβαλε από την τσέπη του για να πληρωθούν άνθρωποι μέσα στην ΠΑΕ που είχαν μείνει για μήνες χωρίς ευρώ!

Ελλάς, Ασία, Παναθηναϊκός πλέον! Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί το deal, αλλά σίγουρα τα χειρότερα ανήκουν στο παρελθόν! Φυσικά από την εξίσωση δεν μπορούν να λείψουν και οι κλασσικοί Ελληνάρες που τους δίνουν γάιδαρο και τον κοιτούν στα δόντια! Ουκ ολίγα σχόλια κυκλοφορούν στο διαδίκτυο γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος δέχτηκε την πρόταση του Ταϋλανδού επειδή θα βάλει αρχικά ΜΟΝΟ 20.000.000 ευρώ για τις βασικές ανάγκες της ομάδας! Γι' αυτό σαν χώρα μας αξίζουν 1.000 Μνημόνια! Ο Παναθηναϊκός που μέχρι και σήμερα χρωστάει 19.000 ευρώ σε κάποιον Τοτσέ, αυτός ο Παναθηναϊκός "γκρινιάζει" γιατί θα μπουν μόλις.... 20 μύρια στα ταμεία της ομάδας! Και ναι, φυσικά αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν!

Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Ο άνθρωπος που αγαπάει όσο κανείς τον σύλλογο, που τον πονά, που πάντα θέλει το καλό του και γι' αυτό και ο ίδιος σήμερα αισθάνεται ανακούφιση για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ! Πολλοί ήθελα τον κύριο Γιαννακόπουλο να μπαίνει και στην ΠΑΕ, αλλά μόνο αφελής μπορεί να πιστέψει πως αυτό δεν θα επέφερε επιπτώσης και στην ΚΑΕ! Δεν έχει υπάρξει ακόμα παράγοντας στον κόσμο να έχει στην κατοχή του μετοχές δύο τμημάτων ενός συλλόγου και να τα βγάλει πέρα! Θυμηθήτε εποχές Κόκκαλη στον Ολυμπιακό, που στο μπάσκετ πάλευε για μια θέση στα ελληνικά play offs!

Ο άνθρωπος που κρύβεται λοιπόν πίσω και από τους Σεϊχηδες της Μάντσεστερ Σίτι ξινίζει ορισμένους Παναθηναϊκούς επειδή θα μπουν μόνο 20.000.000 ευρώ και όχι 1 δις που θα έβαζε η πλευρά Γιαννακόπουλου! Μηπώς για ορισμένους θα ήταν καλύτερος ο υποβιβασμός; Τροφή για σκέψη!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share