Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Champions League: Άγγιξε το θαύμα η Γιούβε, η Ρεάλ την πρόκριση!

Χαμός για το πέναλτι της Ρεάλ!

11 Απριλίου 2018 23:53
Champions League: Άγγιξε το θαύμα η Γιούβε, η Ρεάλ την πρόκριση!

Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε στις καθυστερήσεις στην Ρεάλ Μαδρίτης ο διαιτητής Μάικλ Όλιβερ κατέστρεψε ένα από τα πιο ιστορικά παιχνίδια στην ιστορία του Champions League…

χι, δεν άξιζε έτσι να φύγει ο Τζίτζι Μπουφόν από αυτή τη διοργάνωση. Όχι, δεν του έπρεπε να φύγει με κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις, από ένα τέτοιο σφύριγμα. Είναι αμαρτία για το ίδιο το ποδόσφαιρο να μην μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν αν…

Αν ο Μάικλ Όλιβερ αντιδρούσε ως ένας τυπικός Άγγλος διαιτητής που αφήνει τις επαφές και δεν ψαρώνει από εύκολα πεσίματα εντός περιοχής. Η Γιουβέντους ήταν καθ’ οδόν προς το μεγαλύτερο παραμύθι στην ιστορία του Champions League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Βρέθηκε πτώμα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με εκείνη!

Μπορεί να έπαιρνε την πρόκριση, μπορεί και όχι, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πως στην ιστορία δεν θα μείνει αυτό το 0-3 μέχρι το 89ο λεπτό, αλλά η φάση του τελευταίου λεπτού. Αυτή που ο Λούκας Βάθκεθ πέφτει υπερβολικά εύκολα από την προβολή του Μπενάτια και ο Άγγλος διαιτητής δειχνει την λευκή βούλα.

Μία φάση που θα μνημονεύεται για πάντα. Ο τρελαμένος Μπουφόν αποβλήθηκε για κάτι… «γαλλικά», ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν χαρίστηκε από την λευκή βούλα και το τελικό 1-3 έστειλε τη «βασίλισσα» στα ημιτελικά με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο όλων των εποχών.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share