Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Euroleague: Διπλό στο Μιλάνο για να ελπίζει ο Παναθηναϊκός!

Τα ρέστα του στην Ιταλία το "τριφύλλι"!

5 Απριλίου 2018 08:42
Euroleague: Διπλό στο Μιλάνο για να ελπίζει ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο (21:45, Novasports 1) και θα κυνηγήσει το διπλό, που μπορεί να του φέρει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Η Regular Season της Euroleague μπαίνει και... τυπικά στην τελική της ευθεία, καθώς σήμερα ξεκινά η τελευταία αγωνιστική της σεζόν, που θα κρίνει τα πάντα για τα πλέι-οφ.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο (21:45, Novasports 1) και θα κυνηγήσει τη νίκη, που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα της έδρας. Φυσικά, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης πρέπει να περιμένουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ωστόσο θα κάνουν αυτό που περνά από το χέρι τους ώστε να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κέι Σι Ρίβερς, που έμεινε στην Αθήνα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον ώμο, με τον Ισπανό τεχνικό να αναφέρει για την αναμέτρηση με την Αρμάνι «Πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε το τελευταίο ματς της σεζόν. Έχουμε κάνει καλή δουλειά έως τώρα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα έδρας. Αισθανόμαστε καλά, γιατί κάναμε καλή δουλειά έως τώρα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την Αρμάνι. Στην αρχή της σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες, σαν ρόστερ και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αυτό το έλεγα. Ενισχύθηκαν με τον Κουζμίνσκας και θα θέλουν μια νίκη για να κλείσουν τη σεζόν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς πέθανε ο Ιησούς- Συγκλονιστικές περιγραφές από τον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη!

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε: ««Έχουν αθλητικούς ψηλούς, πολύ δυνατούς, οι οποίοι παίζουν δυνατά. Θα έχουμε δύσκολη δουλειά. Το έχουμε σημειώσει από την αρχή της διοργάνωσης αυτό. Νομίζω όμως πως είμαστε καλά και θα τα καταφέρουμε».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθούελο (Ισπανία), Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία) και Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

5/4

20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας (Novasports 2)
20:15 Φενέρμπαχτσε - Ουνικάχα Μάλαγα (Novasports 4)
21:45 Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός Superfoods (Novasports 1)
22:00 Μπαρτσελόνα - Χίμκι (Novasports 2)
22:00 Μπασκόνια - Εφές (Novasports 3)

6/4

19:00 Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις
21:30 Βαλένθια - Μακάμπι
22:00 Ρεάλ - Μπάμπεργκ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share