Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στον Παναθηναϊκό: «Μας πληρώνουν μέχρι τη Δευτέρα, αλλιώς αποχή»

Στα όριά τους οι παίκτες!

4 Απριλίου 2018 17:36
Χαμός στον Παναθηναϊκό: «Μας πληρώνουν μέχρι τη Δευτέρα, αλλιώς αποχή»

Οι «πράσινοι» είναι εξοργισμένοι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους έδωσε ρεπό για αύριο και αν μέχρι τη Δευτέρα δεν δουν οι παίκτες χρήματα στους λογαριασμούς τους, θα κάνουν αποχή!

Oι ξένοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δεν είδαν ούτε σήμερα χρήματα στους λογαριασμούς τους παρά το γεγονός ότι υπήρχε η δέσμευση από τους διοικούντες. Οι παίκτες αφού συζήτησαν μεταξύ τους, πριν από το φιλικό με την Κ20, αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι τις 2 το μεσημέρι για να δουν αν θα εμφανιστούν λεφτά στην τράπεζα. Κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ και η κατάσταση στο Κορωπί είναι στα… κόκκινα, με τους ποδοσφαιριστές να είναι εξοργισμένοι με τη νέα ασυνέπεια από πλευρά διοίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχάριστα νέα για την υγεία του 52χρονου επιχειρηματία που πυροβόλησαν οι ληστές στην Κηφισιά!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε στους ποδοσφαιριστές ρεπό αύριο, προκειμένου να ηρεμήσουν, ενώ υπήρξε και επικοινωνία των παικτών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Αυτό που τονίζουν οι ποδοσφαιριστές είναι ότι αν μέχρι τη Δευτέρα δε δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους (30% της δόσης Οκτωβρίου για τους ξένους και το 30% του Δεκεμβρίου για όλους), θα απέχουν από τις προπονήσεις, κάτι που καταλαβαίνει κανείς ότι αν συμβεί, θα γραφτεί μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία του «τριφυλλιού».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share