Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποσυνδέστε το να τελειώνουμε: Γιατί το Grexit είναι μια λύτρωση για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι ελληνικές ομάδες!

29 Μαρτίου 2018 12:11
Αποσυνδέστε το να τελειώνουμε: Γιατί το Grexit είναι μια λύτρωση για το ελληνικό ποδόσφαιρο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Όταν ένας άνθρωπος χαροπαλεύει και ζει με μηχανική υποστήριξη καλύτερα είναι να τον αφήνεις να ησυχάσει! Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ζει με μηχανική υποστήριξη εδώ και χρόνια και ήρθε ο καιρός για τον... θάνατο!

Τα τελευταία καμώματα του Ιβάν Σαββίδη ήταν το κερασάκι στην τούρτα! Είμαστε το μοναδικό πρωτάθλημα στο πλανήτη από το οποίο έχουν αφαιρεθεί βαθμοί από 3 ομάδες - με τις δύο να μάχονται για τον τίτλο του πρωταθλητή! Αφαίρεση στην αφαίρεση, πίσω η αφαίρεση, τιμωρία της έδρας, πίσω η τιμωρία της έδρας και ξανά... αφαίρεση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο το Grexit για τις ελληνικές ομάδες! Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Η φαρσοκωμωδία που ζούμε εδώ και χρόνια πρέπει να τελειώνει μια και καλή! Και το Grexit είναι ο λόγος καλώς να έρθει! Μπορεί η μπάλα να πάρει και την Εθνική ομάδα, όμως δεν γίνεται αλλιώς! ΠΑΟΚτσήδες κατηγορούν Ολυμπιακούς, Ολυμπιακούς τους ΑΕΚτζήδες και οι τελευταίοι τους Παναθηναϊκούς!

Τσακώνονται για το ποιος βίασε λιγότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια! Από επεισόδια που στιγμάτισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία, μέχρι αποφάσεις σκάνδαλα! Εγώ δηλαδή αν βιάσω μια φορά θεωρούμε λιγότερο βιαστής από έναν "δράκο" που το κάνει επανειλημμένα; Βιαστής ο ένας, βιαστής και ο άλλος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Euroleague: Αυτοί είναι οι διαιτητές στο Παναθηναϊκός - Βαλένθια!

Και όπως και στην πραγματική ζωή επιδιώκεις την δικαίωση έτσι πρέπει να γίνει και με αυτό το χάλι που έχουμε για ποδόσφαιρο στην χώρα μας! Βάλτε ένα τέλος λοιπόν όπως μας αξίζει μπας και κάποια στιγμή έρθει η... δικαίωση! Μέχρι τότε, καληνύχτα μας!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share