Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο Λονδίνο για την... σωτηρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Η μεγάλη μάχη του DPG!

21 Μαρτίου 2018 09:41
Στο Λονδίνο για την... σωτηρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Σε αδιέξοδο έχει βρεθεί ο Παναθηναϊκός όσον αφορά την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μοιάζει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει την ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο και με δική του πρωτοβουλία θα έχει κρίσιμη συνάντηση με τους εκπροσώπους των εταιρειών-συμπαικτών του, για το πρότζεκτ του «Athens OAKA Alive».

Όπως είναι γνωστό, εδώ και λίγες μέρες οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί, ενώ ενήμερος είναι πλέον και ο Γιάννης Αλαφούζος για το δυνατό ενδιαφέρον σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ. Το θέμα όμως είναι ότι αν οι «πράσινοι» δεν διευθετήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες ως τις 31 Μαρτίου υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού, με το σημερινό ραντεβού στο Λονδίνο να επικεντρώνεται στο πώς θα αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τα τέλη κυκλοφορίας και νέο παράβολο για τους ιδιοκτήτες ΙΧ! Τι θα πληρώνουμε επιπλέον, πόσο και γιατί;

Εκεί σύμφωνα με τη «Πράσινη», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει και να εξασφαλίσει τη δέσμευση των ξένων συμπαικτών του, ώστε να επανέλθουν άμεσα με νέα πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για να αναλάβουν άμεσα την ομάδα και να αποτρέψουν την καταστροφή που έρχεται με μαθηματική ακρίβεια.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ θα αντιπροτείνει να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό το δικό του ποσοστιαίο μερίδιο συμμετοχής στα μελλοντικά κέρδη από την επένδυση του ΟΑΚΑ, έτσι ώστε αυτά τα ποσά που έχουν προϋπολογιστεί να χρησιμοποιηθούν για την εσπευσμένη είσοδο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που θα σημάνει την κάλυψη των υποχρεώσεων και την σωτηρία της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Πανελλήνιο: Σκότωσε την 6χρονη κόρη του και την πέταξε στα σκουπίδια! Ραγδαίες εξελίξεις!

Ταυτόχρονα ο Γιαννακόπουλος θα μεταφέρει στους συμπαίκτες του και τις προχωρημένες επαφές με την κυβέρνηση και τα αποτελέσματα, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι άκρως ενθαρρυντικά… Οι εξελίξεις αναμένονται εντός της ημέρας με πολύ ενδιαφέρον και είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για μια κρίσιμη μέρα όσον αφορά στο μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, καθώς αν τα πράγματα πάνε καλά, τότε θα ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου τις επόμενες μέρες για να κλείσουν όλες αυτές οι εκκρεμότητες.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share