Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Κώστας Σαρρής!

19 Μαρτίου 2018 09:40
Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Κώστας Σαρρής!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών ο επί σειρά ετών παράγοντας του ΟΦΗ, Κώστας Σαρρής, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος της οικογενείας Βαρδινογιάννη, στις καλές εποχές της Κρητικής ομάδας. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Τίτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ήσουν το μεγαλύτερο... τσογλάνι!" - Πανικός στην προσωπική σελίδα του 19χρονου που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι! (photos)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
''Σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΗ, το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στην οικογένεια του κ. Κώστα Σαρρή, για το θάνατο του.

Ο Κώστας Σαρρής υπήρξε ένα πρόσωπο που είχε σημαντικό ρόλο, για πάνω από μια 20ετία στα δρώμενα του ΟΦΗ και βοήθησε με κάθε του δύναμη, το σωματείο σε διάφορες στιγμές της νεότερης ιστορίας του.

Ο Κώστας Σαρρής ήταν ο αντιπρόσωπος της Motor-Oil στο Ηράκλειο και ένα πρόσωπο πολύ σεβαστό, σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ για το δυναμισμό, την ντομπροσύνη και την αποφασιστικότητα του.

Αντιπροσωπείες των διοικήσεων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα βρεθούν στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα ψαλεί την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 3μμ.''

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share