Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εξαφανισμένος ο Ιβάν Σαββίδης!

13 Μαρτίου 2018 09:03
Εξαφανισμένος ο Ιβάν Σαββίδης!

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του χθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για παράνομη είσοδο σε αγωνιστικό χώρο.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητάει εκτός από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και άτομα της προσωπικής του ιδιωτικής φρουράς αναζητείται και ένας αστυνομικός, τον οποίο έχει διαθέσει η Ελληνική Αστυνομία στη φρουρά του Ιβάν Σαββίδη.

Οι εικόνες από το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τον πρόεδρο του Δικεφάλου του Βορρά, να εισβάλει οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο, κάνουν τον γύρο του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Ο πραγματικός λόγος που άλλαξαν καλύβα οι Μαχητές! Η κλεψιά και η απομάκρυνση του Ηλία!

Η κυβέρνηση αντέδρασε με επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος στην πρωτοφανή κίνηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Ακόμα και το ποδοσφαιρικό grexit είναι στο τραπέζι, είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να απαγορευτεί συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα την επόμενη τριετία.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι διεκόπη μετά την ενέργεια του Ιβάν Σαββίδη και όχι λόγω αντίδρασης των οπαδών, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share