Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επτάψυχος Παναθηναϊκός!

10 Μαρτίου 2018 21:37
Επτάψυχος Παναθηναϊκός!

Ζωντανός στη μάχη της 5ης θέσης ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στα… σχοινιά από το τέρμα του Μανιά στο 69’, αλλά με τρομερό γκολ ο Λουντ στο 87’ ισοφάρισε τον εξαιρετικό Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Πώς έπαιξαν

Λόγω των απουσιών, ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποχρεώθηκε σε νέες αλχημείες, επιλέγοντας στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής τον Κουλιμπαλί, τον Δώνη σε θέση σέντερ-φορ και τον Μουνιέ να κινείται από πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ το αμυντικό δίδυμο ήταν εκ νέου οι Κουρμπέλης, Αυλωνίτης.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης του Σάββα Παντελίδη δεν άλλαξε στο ελάχιστο το 4-2-3-1, επιλέγοντας την πετυχημένη συνταγή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, καθώς η μοναδική αλλαγή ήταν στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Κώτσιρα αντί του Μπέρτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση βόμβα από το DWTS! Οι μπηχτές και τα υπονοούμενα της...

Το ματς

Τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο έψαχναν στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες και κατ’ επέκταση το ρόλο τους στο γήπεδο, αφού υπήρξε ισορροπία στην πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Παναθηναϊκό να διαχειρίζεται το «πρέπει» του εντός έδρας παιχνιδιού, ενώ από την άλλη ο Αστέρας με την ψυχολογία στα ύψη παρουσίαζε μεγάλη άνεση στις κινήσεις του, βάσει της δυσκολίας της αναμέτρησης.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 20’ από πλευράς γηπεδούχων, όταν ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αυλωνίτης που πήρε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Αθανασιάδη, που μάλλον δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει αν η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα.

Η απάντηση ήρθε από τους Αρκάδες στο 26’, όταν σε ανάλογη φάση με αυτή που είχε ο Παναθηναϊκός, ο Πασαλίδης έστειλε την μπάλα με το κεφάλι και από το ύψος της μικρής περιοχής πάνω από την εστία του Διούδη.

Αυτό το ζευγάρι φάσεων αφύπνισε τις δύο ομάδες, με το ρυθμό του ματς να ανεβαίνει και τελικά τον Αστέρα να χάνει τη μεγαλύτερη φάση του πρώτου 45λέπτου στο 36’. Ο Κώτσιρας που είχε ανέβει μέτρα στο γήπεδο, έδωσε πάσα μισό γκολ στον Αργεντινό, ο τελευταίος έκανε ωραία προσπάθεια για να τη φέρει στο δεξί, αλλά η μπάλα αφού χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας, πέρασε άουτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με την θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: Για ποιο λόγο βρίσκεται στο στόχαστρο των ερευνών σεσημασμένος κακοποιός; (video)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης – Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Ινσούα – Τζανδάρης (81' Μπουζούκης), Λουντ, Κουλιμπαλί (71’ Μολίνς), Χατζηγιοβάνης (62’ Κολοβέτσιος) - Μουνιέ – Δώνης

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης – Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης – Μουνάφο, Ιγκλέσιας – Τσιλιανίδης (56’ Καλτσάς), Τόνσο, Κυριακόπουλος (67’ Ντουντού) – Μανιάς (85' Δουβίκας)

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share