Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Να πως πέρασε το μηχανάκι τις εξέδρες της Τούμπας!

9 Μαρτίου 2018 19:57
Να πως πέρασε το μηχανάκι τις εξέδρες της Τούμπας!

Ο πρόεδρος της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, αναρωτήθηκε δύο φορές στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ πώς "πέρασε" το μηχανάκι στις εξέδρες της Τούμπας και ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε "μέσω ασθενοφόρου"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύγισε on camera η Όλγα Πηλιάκη! Η εξομολόγηση για τον θάνατο της αδερφής της που την τσάκισε! (Βίντεο)

Το μηχανάκι που έκανε την εμφάνισή του στις εξέδρες της Τούμπας δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρη Σκουτέρη, ο οποίος δύο φορές έκανε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, πριν ξεκινήσει η διαδικασία, διερωτήθηκε: "Αυτό το μηχανάκι, πώς βρέθηκε στην Τούμπα; Βρεθήκαμε εκεί και το είδαμε. Ο παρατηρητής, ωστόσο, δεν το κατέγραψε".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλα στη θέση μου - Ανατροπή! Νέος έρωτας για τη Ρενάτα!

Λίγο αργότερα - με τη διαδικασία σε πλήρη εξέλιξη - ο Δημήτρης Σκουτέρης, ανέφερε ξανά ότι αν ήταν παρών ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος, θα τον ρωτούσε για το σκούτερ και το πώς δεν το είδε για να το καταγράψει...

Την απάντηση έδωσε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, είπε ότι ότι το μηχανάκι πέρασε στο γήπεδο "μέσω ασθενοφόρου"!

Το Sport24.gr βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και σας μεταφέρει LIVE τις εξελίξεις για την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το -3 και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων μετά τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Πηγή: news247

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share