Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστική επίθεση σε αθλητή: Προσπάθησαν να του ακρωτηριάσουν το πόδι με πριόνι!

7 Μαρτίου 2018 17:15
Σοκαριστική επίθεση σε αθλητή: Προσπάθησαν να του ακρωτηριάσουν το πόδι με πριόνι!

Θύμα απίστευτης επίθεσης έπεσε ένας αθλητής στη Νότια Αφρική, από άνδρες που προσπάθησαν να του ακρωτηριάσουν τα πόδια με πριόνι.

Ο Μλέντζι Γκουάλα, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και δεν κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο συναθλητής του, Σαντίλ Σέιντζ, στο BBC.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τάση στα μαλλιά: Ανάποδο όμπρε για τις τολμηρές γυναίκες!

Ο 27χρονος τριαθλητής προπονούνταν στο Ντέρμπαν, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν δέχθηκε την επίθεση. «Νόμιζε ότι πήγαιναν να τον ληστέψουν, οπότε σταμάτησε το ποδήλατο και τους έδωσε το τηλέφωνό του. Ομως, δεν ήθελαν ούτε αυτό, ούτε το ρολόι ή το ποδήλατο», περιέγραψε ο Σέιντζ.

«Τον έσυραν στην άκρη του δρόμου, σε κάτι θάμνους, πήραν το πριόνι και άρχισαν να κόβουν τα πόδια του. Συνέχισαν και όταν έφτασαν στο κόκαλο, το πριόνι ''κόλλησε'' και ξεκίνησαν να κόβουν το άλλο πόδι», πρόσθεσε. Τελικά, ο Γκουάλα κατάφερε να τους ξεφύγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - trailer: Στο στόχαστρο η Σπυροπούλου και ο αγώνας ασυλίας σε... ατομικό αγώνισμα! Ποιος κερδίζει; (video)

Οι γιατροί είπαν στον συναθλητή του 27χρονου ότι θα καταφέρουν να σώσουν τα πόδια του Γκουάλα και πως εκείνος θα μπορέσει ξανά να τρέξει, αλλά μετά από μακρά αποθεραπεία.



Πηγή:iefimerida.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share