Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μήνυση στον προπονητή του Ολυμπιακού!

26 Φεβρουαρίου 2018 12:44
Μήνυση στον προπονητή του Ολυμπιακού!

Το τρίτο ημίχρονο του ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακού, που δεν ξεκίνησε ποτέ, έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Όχι μονάχα σε ό,τι αφορά την τύχη του ματς και του τι θα συμβεί -κάτι που θα κριθεί μέσω της Αθλητικής Δικαιοσύνης- αλλά σε επίπεδο ενεργειών και κινήσεων που θα κάνουν και οι δύο ΠΑΕ.

Αλλά η ιστορία αυτή θα έχει πολλά επεισόδια κι ένα εξ αυτών προκαλεί… αίσθηση! Κι αυτό δεν είναι άλλο από την πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης να κινηθούν νομικά κατά του Όσκαρ Γκαρθία, του προπονητή του Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα! Έδωσαν τέλος στην σχέση τους Βλάχος - Τριανταφυλλίδου!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας, σκοπεύουν να καταθέσουν μήνυση κατά του Ισπανού τεχνικού θεωρώντας τον υπεύθυνο για τη μη τέλεσης της αναμέτρησης στην Τούμπα. Με την πλευρά του ΠΑΟΚ να μηνύει τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» για απάτη.

Είναι απολύτως σίγουρο πώς πρόκειται για μια εξέλιξη που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα, υπό την έννοια ότι το παιχνίδι πλέον δεν θα παιχθεί μονάχα στις αίθουσες των αθλητικών αλλά και των αστικών δικαστηρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Γι'αυτό τσακώθηκε Σπυροπούλου - Χατζίδου! Η κόντρα από το παρελθόν και η διπροσωπία! Φοβερό παρασκήνιο!

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share