Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euroleague: Ντέρμπι τετράδας στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Χίμκι!

23 Φεβρουαρίου 2018 10:26
Euroleague: Ντέρμπι τετράδας στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Χίμκι!

Ο Παναθηναϊκός δίνει τον κρισιμότερο (μέχρι τον… επόμενο) αγώνα του απόψε στη Μόσχα απέναντι στη Χίμκι (19:00, Novasports 2) για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Με νίκη οι «πράσινοι» θα κάνουν άλμα για την εξασφάλιση πλεονεκτήματος έδρας, ενώ με ήττα το πράγμα θα μπλέξει αρκετά. Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει δύο απώλειες, αλλά και δύο προσθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Κι όμως, η Στέλλα Μιζεράκη συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά του Ant1! Εσείς την θυμάστε;

Εκτός μάχης είναι ο Κένι Γκέιμπριελ και ο Ματ Λοτζέσκι λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και το πέλμα αντίστοιχα, ωστόσο για την πρώτη τους εμφάνιση είναι έτοιμη οι Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν.

Στην Αθήνα έμεινε ο Ζακ Όγκαστ, ενώ ταξίδεψε με την αποστολή ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Η Χίμκι, που υπολείπεται μιας νίκης του Παναθηναϊκού (13-9), με νίκη θα μπορεί να ελπίζει ακόμη και σε τετράδα. Ο Αλεξέι Σβεντ όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί αφού ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ πιθανό είναι να επανεμφανιστεί και ο Τόμας Ρόμπινσον, που έχασε το τελευταίο τρίμηνο με κάταγμα στο χέρι αλλά τις τελευταίες μέρες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Το μαύρο τζιπ που ακολουθούσε η 44χρονη - Ποιοι την οδήγησαν τελικά στον θάνατο;

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share