Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

21 Φεβρουαρίου 2018 14:59
Αυτός είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Η ΚΕΔ όρισε τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (25/2, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο ρέφερι του συνδέσμου Τρικάλων είναι ο εκλεκτός της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) και Αλεξέας (Μεσσηνίας). Τέταρτος είναι ο Σπυρόπουλος του συνδέσμου Θεσπρωτίας.

Θυμίζουμε πως ο Αρετόπουλος ήταν διαιτητής στο περσινό Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Φάληρο, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους 2-1 με ανατροπή χάρη σε γκολ του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στις καθυστερήσεις, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι είχαν εκφράσει παράπονα για τα σφυρίγματά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο επίδομα 80 ευρώ το μήνα! Ποιοι το δικαιούνται;

Στην καριέρα του έχει διαιτητεύσει σε άλλο ένα ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ: στις 3/12/2014 όταν ο "Δικέφαλος" είχε νικήσει με σκορ 2-1 με δύο γκολ του Αθανασιάδη και του Περέϊρα στο 43ο και το 49ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 45' με τον Φουστέρ.

Εξάλλου, ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να σφυρίξει το σπουδαίο ματς ανάμεσα στον τέταρτο της βαθμολογίας, Ατρόμητο και την δεύτερη του πίνακα, ΑΕΚ, στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου.

Πηγή: sport24.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share