Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Πασίγνωστος Έλληνας εθισμένος στον τζόγο! Έχει χάσει τον ύπνο του

15 Φεβρουαρίου 2018 21:18
Αποκλειστικό: Πασίγνωστος Έλληνας εθισμένος στον τζόγο! Έχει χάσει τον ύπνο του

Σίγουρα στις μέρες μας ο τζόγος είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος στην χώρα μας με τα "θύματά" του να ξεπερνούν ώρες ώρες τα όρια!

Το Athensmagazine.gr σήμερα σας φέρνει στο "φως" μια μεγάλη αποκάλυψη, που όμως για ευνόητους λόγους δεν θα σας βγάλει κάποιο όνομα στην φόρα! Πολλοί διάσημοι κατά καιρούς παίζουν σημαντικά ποσά σε τζόγο, λόγω κυρίως και της οικονομικής ευχέρειας που έχουν! Ωστόσο κάποια φορά η κατάσταση ξεφεύγει! Και για τον συγκεκριμένο νεαρό αθλητή τα πράγματα είναι ιδιαίτερα "σκούρα"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν έχουμε κανένα λόγο να..." : Άγριο ξέσπασμα της Αστυνομίας και η μεγάλη αποκάλυψη για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη!

Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας αθλητής, μεγάλου ελληνικού συλλόγου, που τελευταία έχει χάσει τον ύπνο του λόγω τζόγου και... χασούρας; Πληροφορίες θέλουν να είναι ιδιαίτερα εθισμένος στο συγκεκριμένο "σπορ", με αποτέλεσμα να έχουν επηρεαστεί και οι αγωνιστικές του επιδόσεις ενώ διανύει την καλύτερη ηλικία για την καριέρα του!

Μάλιστα φέρεται τις τελευταίες μέρες να έχουν "μυριστεί" αρκετοί τα τερτίπια του και ναετοιμάζονται για ριζικές... αλλαγές! Σίγουρα το παρασκήνιο είναι πλούσιο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις!

Προς το παρόν το Athensmagazine.gr δεν είναι σε θέση να σας μεταφέρει περισσότερα!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share