Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Champions League: Ματσάρα και μίνι ανατροπή στο Τορίνο!

14 Φεβρουαρίου 2018 08:00
Champions League: Ματσάρα και μίνι ανατροπή στο Τορίνο!

Καλές οι φανέλες, καλές οι προσωπικότητες, αλλά η φετινή Τότεναμ δεν καταλαβαίνει από τέτοια!

Αυτό απέδειξε και στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους, καθώς παρά το γεγονός ότι μόλις στο 9' έμεινε πίσω στο σκορ 2-0 από δύο γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαΐν έδειξε χαρακτήρα και τα στοιχεία ομάδας που την έχουν καθιερώσει στην τριάδα της Premier League και επέστρεψε, παίρνοντας το 2-2 στο «Juventus Stadium».

Ωστόσο, οι Λονδρέζοι πρέπει να που ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο μεν πρώτος μπορεί με δύο δικά του γκολ να είχε διαμορφώσει το 2-0, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, εκτέλεσε επιπόλαιο το δεύτερο πέναλτι της βραδιάς για τη Γιουβέντους, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Όσο για τον θρυλικό τερματοφύλακα, στη φάση του 2-2, ουσιαστικά χάρισε το γκολ στον Έρικσεν, αφού ο Δανός σημάδεψε τη γωνία που κάλυπτε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, σε μία εύκολη στιγμή για την κλάση του.

Πλέον, με το 2-2 η Τότεναμ έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, ειδικότερα από τη στιγμή που οι Λονδρέζοι δείχνουν να έχουν ξεπεράσει το «κόμπλεξ» που υπήρχε μέχρι φέτος στο «Γουέμπλεϊ».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share