Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: Ο Λεβαδειακός νίκησε με... ευκολία 2-0 την Κέρκυρα!

4 Φεβρουαρίου 2018 21:10
Super League: Ο Λεβαδειακός νίκησε με... ευκολία 2-0 την Κέρκυρα!

Με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (49′ Μαρκόβσκι, 66′ Γιακουμάκης) ο Λεβαδειακός νίκησε 2-0 την Κέρκυρα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και βελτίωσε τη θέση του, φτάνοντας τον Παναθηναϊκό στους 24 βαθμούς.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που χαρακτηρίστηκε από τα πάρα πολλά λάθη αμφοτέρων των πλευρών, ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που είχε τη μοναδική, κλασική μάλιστα ευκαιρία. Στο 18ο λεπτό, από προσπάθεια για σουτ του Σουμπίνιο η μπάλα έφτασε στον Γιακουμάκη, εκείνος έδωσε στον Μητρόπουλο που έκανε το γυριστό από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Σπίνουλας απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το πιο δύσκολο κομμάτι στο χωρισμό για τον μικρό ήταν…": Η Κατερίνα Κόκλα σπάει ξανά την σιωπή της και μιλά για τον χωρισμό της από τον Αρναούτογλου!

Το εκρηκτικό ξεκίνημα των γηπεδούχων στην επανάληψη έκρινε τελικά τον αγώνα. Στο 49′ ο Τσαμπούρης σέντραρε από δεξιά, ο Μαρκόβσκινίκησε στον αέρα τον Σιόντη και άνοιξε το σκορ, διώχνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες τους. Στο 66′, από γέμισμα του Επασί, Αντέτζο και Γρομητσάρης δεν υπολόγισαν καλά την πορεία της μπάλας, ο Γιακουμάκης ξέφυγε και βγαίνοντας απέναντι στον Γιαννακόπουλοπλάσαρε για το 2-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Μάνταλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρόλε, Μπαλάφας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (90΄+1), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (60΄ Μπελγκαζουανί), Μαρκόβσκι

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αναστασίου, Ιωάννου (58΄ Αντέτζο), Γρομητσάρης, Γεωργίου, Σιόντης (80΄ Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (70΄ Παμλίδης), Ρόλε, Τουράμ

Πηγή: altsantiri.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share