Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεπουλάει τα πάντα ο Παναθηναϊκός: Δίνει Κουρμπέλη σε ΠΑΟΚ και Χουλτ σε ΑΕΚ!

31 Ιανουαρίου 2018 09:10
Ξεπουλάει τα πάντα ο Παναθηναϊκός: Δίνει Κουρμπέλη σε ΠΑΟΚ και Χουλτ σε ΑΕΚ!

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στα θέματα των Δημήτρη Κουρμπέλη και Νίκλας Χουλτ στον Παναθηναϊκό!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι «πράσινοι» συμφώνησαν προφορικά με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, με τους Θεσσαλονικείς να προσφέρουν 1,6 εκατ. ευρώ συν τους Έργκους Κάτσε, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Γιάννη Μυστακίδη πληρωμένους μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια οι τρεις να παραμένουν στον Παναθηναϊκό με τη μορφή συνιδιοκτησίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ορίστε; Ο "Φραουλίτσας" του Survivor είχε επιχειρήσει να πουλήσει φορεμένα παπούτσια σε διπλάσια τιμή! Ο απίστευτος διάλογος στο Twitter! (photos)

Παρ' όλα αυτά, η μεταγραφή δεν μπορεί να θεωρηθεί κλεισμένη, αφού όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης, ο παίκτης δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με τον ΠΑΟΚ για να διαπραγματευτεί τους προσωπικούς όρους της ενδεχόμενης συμφωνίας, κάτι που φυσικά θα γίνει σήμερα το πρωί, αφού τα χρονικά περιθώρια είναι συγκεκριμένα.

Επιπλέον, εξελίξεις σημειώθηκαν και με την περίπτωση του Νίκλας Χουλτ, που πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η σφαγή των Μαχητών, το εμπάργκο στην Σπυροπούλου και η μεγάλη ανατροπή στην ασυλία! (videos)

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης και επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είναι δεδομένη αντί 200.000 ευρώ, όπως δεδομένο είναι ότι ο παίκτης θα δώσει τα χέρια με την «'Ενωση» για συμβόλαιο 2,5 ετών, σε μια υπόθεση που είναι «κλεισμένη» κατά 99%.

Μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης του Σουηδού μπακ, όπως σημείωσε ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM στα θέματα της ΑΕΚ, ήταν η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, γεγονός με το οποίο ξεπεράστηκε και η επιπλοκή που υπήρξε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share