Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σούπα στο Καραϊσκάκη!

24 Ιανουαρίου 2018 23:17
Σούπα στο Καραϊσκάκη!

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο... παγωμένο λόγω κρύου «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε ένα ματς με ένταση, μαρκαρίσματα και λιγοστές φάσεις κυρίως από πλεράς «ερυθρολεύκων», οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό προημιτελικό του ΟΑΚΑ.

Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι που δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν όσες ευκαιρίες τους παρουσιάστηκαν. Συντηρητικά πήγαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, που έπαιξαν κυρίως για το αποτέλεσμα και για να μην δεχτούν γκολ, κάτι που εν τέλει κατάφεραν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δρυμωνάκο! Η ιστορία που θέλει να εξαφανίσει!

Εξαιρετικό παιχνίδι από τα δύο στόπερ του Ολυμπιακού, Σισέ και Μποτία, που έβγαλαν εκτός αγώνα τους Λιβάγια και Αραούχο, ενώ πολύ καλό ματς έκαναν και οι Ρομαό, Ζιλέ και Μάριν. Θετικότατος, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κονέ από πλευράς ΑΕΚ, όπως και οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος.

Άψογη διαχείρηση του αγώνα από τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του. Ο πρώτος έκανε σωστή χρήση των καρτών του και μοίρασε από τέσσερις σε κάθε ομάδα, ενώ οι επόπτες δεν έχασαν... φάση και ήταν αλάνθαστοι στις υποδείξεις οφσάιντ.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share