Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανάσταση για Πλατανιά!

20 Ιανουαρίου 2018 17:00
Ανάσταση για Πλατανιά!

Υπάρχει ζωή στον Πλατανιά! Οι Κρητικοί νίκησαν για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο (έχοντας 11 σερί ήττες), επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού και ελπίζουν (έστω και με λίγες πιθανότητες) για παραμονή.

Το ματς

Με καλό σχετικά ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση και σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι ο Πλατανιάς προσπάθησε να μπει δυνατά στην αναμέτρηση και να φτιάξει φάσεις, καθώς το «τρίποντο» αποτελούσε μονόδρομο για αυτόν, έχοντας μόλις έξι βαθμούς πριν από το πρώτο σφύριγμα. Ωστόσο, παρά την πίεση που άσκησε στα πρώτα λεπτά, ουσιαστικά δεν έγινε επικίνδυνος, αλλά ήταν… φλύαρος σε αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι βγήκαν δειλά-δειλά από την περιοχή τους και έγιναν απειλητικοί (κυρίως) μέσω αντεπιθέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πέθανε ο...

Λίγο έλειψε μάλιστα -με δύο ευκαιρίες μέσα σε ένα δίλεπτο- να ανοίξουν το σκορ, με τον Γιακουμάκη (8’) να μην εκμεταλλεύεται το τετ-α-τετ με τον Κλάγιτς και τον Σουμπίνιο να αστοχεί δευτερόλεπτα μετά με συρτό σουτ. Ενδιάμεσα, ο Πετρόπουλος δεν μπόρεσε με κεφαλιά από την καρδιά της αντίπαλης περιοχής, σε μια φάση που συνήθως την «έχει». Συνολικά, στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν λίγες τελικές, αλλά, παράλληλα και καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Οι περισσότερες ήταν για τους γηπεδούχους, οι πιο επικίνδυνες στιγμές έγιναν από πλευράς φιλοξενούμενων, που στο 18’ είχαν δοκάρι με τον Γιουσούφ που μετά το σουτ που έκανε εκτός περιοχής, είδε την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Κλάγιτς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share