Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κροάτη τερματοφύλακα Ίβουσιτς!

18 Ιανουαρίου 2018 18:07
Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κροάτη τερματοφύλακα Ίβουσιτς!

Οι «ερυθρόλευκοι» με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισαν τον Ιβιτσα Ιβουσιτς ο οποίος θα πλαισιώσει τους Προτό και Χουτεσιώτη! - Ποιος είναι ο 23χρονος γκολκίπερ..
Εψαχνε τερματοφύλακα και τελικά τον βρήκε! Ο λόγος για τον Ιβιτσα Ιβουσιτς ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και αποτελεί την τρίτη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» μετά τους Μιραλάς και Ιγκορ Σίλβα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τα χέρια της ήταν δεμένα με πλαστικές χειροπέδες..." - Αποκάλυψη - βόμβα για την 44χρονη από το Μεσολόγγι που ανατρέπει τα δεδομένα!


«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς», ήταν η λιτή ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» με τον ίδιο να δηλώνει «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Πρωτίστως ο στόχος μου είναι να δουλέψω και να προπονηθώ σκληρά και να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ! Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για αυτή την ομάδα, για αυτή την οικογένεια και για τους φιλάθλους!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άντεξε τις... κατάρες και κατέρρευσε ο Phylax! (photos)

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share