Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euroleague: Τραυματισμός σοκ του Νάναλι! Προσγειώθηκε με τον αυχένα έπειτα από κάρφωμα (video)

5 Ιανουαρίου 2018 22:55
Euroleague: Τραυματισμός σοκ του Νάναλι! Προσγειώθηκε με τον αυχένα έπειτα από κάρφωμα (video)

Θύμα τραυματισμού απ’ αυτούς που προκαλούν παγωμάρα έπεσε ο Τζέιμς Νάναλι. Αφού τα χέρια του γλίστρησαν σε κάρφωμα, έπεσε με τον αυχένα στο παρκέ. Ευτυχώς είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε εκτός!

Έναν τραυματισμό απ’ αυτούς που δεν αντέχεις να παρακολουθήσεις δεύτερη φορά το ριπλέι υπέστη ο Τζέιμς Νάναλι.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπασκόνια, ο άσος της Φενέρμπαχτσε έφυγε στον αιφνιδιασμό και κάρφωσε δυνατά, ωστόσο τα χέρια του γλίστρησαν από το στεφάνι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια πολύ άσχημη πτώση στο παρκέ, όπου προσγειώθηκε κυριολεκτικά με τον αυχένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββατοκύριακο με Άρη και Δία στον Σκορπιό: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (video)

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη φάση προκάλεσαν παγωμάρα στις εξέδρες και στους παίκτες των δυο ομάδων, καθώς ο Νάναλι δεν κουνιόταν και φαινόταν αναίσθητος.

Ωστόσο κατά την αποχώρησή του με φορείο (και αφού του είχε φορεθεί ειδικό κολάρο) είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε μέσα σε θερμό χειροκρότημα στο ιατρείο του γηπέδου.

Από 'κει κατευθύνθηκε έπειτα στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς τα πρώτα νέα για την κατάσταση της υγείας του ήταν θετικά. Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νάναλι ήταν καθαρές, ο ίδιος έχει κανονικά επαφή με τους οικείους του και μονάχα για προληπτικούς λόγους θα μείνει απόψε νοσηλευόμενος.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share