Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Οι επόμενες «ερυθρόλευκες» μεταγραφικές κινήσεις!

30 Δεκεμβρίου 2017 17:48
Ολυμπιακός: Οι επόμενες «ερυθρόλευκες» μεταγραφικές κινήσεις!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την πρώτη του προσθήκη, αυτή του Χατζισαφί, πριν την 1η Γενάρη, ωστόσο μέσα στον επόμενο μήνα μπορεί να φτάσει ακόμα και τις έξι ακόμα μεταγραφές

Ο Εσάν Χατζισαφί όχι απλώς έκλεισε αλλά έπιασε ήδη και δουλειά στον Ρέντη. Ο Ιρανός αρ. μπακ είναι η πρώτη χρονικά προσθήκη του Ολυμπιακού πριν καλά καλά μπει ο Γενάρης. Ο διεθνής άσος είναι και... μάχιμος και άμεσα διαθέσιμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοματικός έρωτας: Τι παθαίνει μια γυναίκα αν καταπιεί το σπέρμα του συντρόφου της;

Από εκεί και πέρα περνάμε στις υπόλοιπες... ανάγκες του Ολυμπιακού για τις μεταγραφές. Ο ήδη κλεισμένος Ιγκόρ Σίλβα μπορεί να βρεθεί άμεσα Ρέντη διότι το μέλλον του Φιγκέιρας παραμένει αβέβαιο. Ο Πασαλίδης αλλά και ο Μαυροπάνος πάνε (σ.σ. το πιο πιθανό) για καλοκαίρι.

Υπάρχει ακόμα συζήτηση για έναν κίπερ αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα πάρει παίκτη για εκεί ο Ολυμπιακός. Μία βασική προτεραιότητα παραμένει η ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή είτε με έναν εξτρέμ και έναν κυνηγό είτε με δύο πλάγιους και έναν παίκτη για την γραμμή κρούσης.
Θυμίζουμε και πάλι τους... φευγάτους Μπεν, Εμενίκε και Καρσελά ενώ παραμένει ανοιχτό... παράθυρο αποχώρησης για Σεμπά ή ακόμα και τον Πάρντο. Επιπρόσθετα στην περίπτωση που φύγει ο Οφόε (σ.σ. και αυτό ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο) θα καλύψει και αυτήν την θέση ο Ολυμπιακός.

Κοινώς ο Ολυμπιακός μπορεί να πιάσει πέραν του Ιρανού ακόμα και έξι προσθήκες: κίπερ, δεξί μπακ, ένας παίκτης στον άξονα, δύο εξτρέμ και έναν φορ. Όσο για το μίνιμουμ και εφόσον δεν του προκύψουν άλλες αποχωρήσεις; Θα είναι ακόμα δύο ή τρεις παίκτες. Δηλαδή ένας ή δύο εξτρέμ και ένας φορ. Και φυσικά ακόμα δεν έχουμε μπει καλά καλά στον Γενάρη.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά το τέλος του Nomads!

ΤΟ... ΨΑΞΙΜΟ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ
Οι βασικές αγορές που εξακολουθεί να ψάχνεται ο Ολυμπιακός για επιθετικογενείς παίκτες είναι οι Γαλλία και Αγγλία.

Με την... σφραγίδα του Μοντέστο που έχει τσεκάρει και προτείνει και ταλέντα που έκλεισαν όπως τον Πασαλίδη. Ένας βασικός στόχος είναι οι εξτρέμ που θα έρθουν να είναι σε καλή ηλικία και να κάνουν και την διαφορά.
Πηγή:www.gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share