Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Οικονόμου

29 Δεκεμβρίου 2017 19:23
Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Οικονόμου

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα είναι και επίσημα ο Βαγγέλης Οικονόμου που υπέγραψε και ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι»
Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων ανακοίνωσε την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή, επισημοποιώντας την συμφωνία του με τον Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος είχε μείνει πριν από λίγες εβδομάδες ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Χριστούγεννα του Γιώργου Αγγελόπουλου με πρόσωπο - έκπληξη! Η φωτογραφία - φωτιά και το μήνυμα όλο νόημα!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών.
Ο Οικονόμου γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1987 στην Κόρινθο. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα της Κορίνθου ενώ το 2005 μετεγγράφηκε στον Ιωνικό Νικαίας, απ' όπου δόθηκε αρχικά δανεικός στη Θύελλα Πατρών και μετά στον Άγιο Δημήτριο. Μετά από μία διετία επέστρεψε στη Νίκαια και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας στη Β' Εθνική, ενώ παράλληλα κατέγραψε συμμετοχές στην Εθνική Νέων.

Το 2009 ήταν η ώρα της Super League για τον Οικονόμου παίζοντας με την Καβάλα. Στη μακεδονική ομάδα έμεινε δύο χρόνια ώσπου τη σεζόν 2011-12 μεταπήδησε στον Ατρόμητο και έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου.

Το καλοκαίρι του 2012 μεταναστεύει στη Σκωτία για λογαριασμό της Ρος Κάουντι. Εκεί έμεινε ένα χρόνο και επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας, όπου έμεινε μόνο έξι μήνες οπότε και επέστρεψε στη Ρος Κάουντι. Το 2014 γύρισε στην Ελλάδα για τον Πανιωνίο όπου παρέμεινε έως και λίγες ημέρες πριν οπότε και έμεινε ελεύθερος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουλάχιστον 40 τραυματίες από επίθεση με χειροβομβίδα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κολομβία!

«Σημαντικό ρόλο ο Ουζουνίδης»
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είπε στις πρώτες του δηλώσεις:
«Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αλλά σαν σύλλογος είναι μεγάλος με πολύ κόσμο. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο προπονητής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μου μίλησε και ο ίδιος κατ’ ιδίαν. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολλές απαιτήσεις βάσει ιστορίας. Η ποδοσφαιρική μου φιλοσοφία συμβαδίζει με αυτή του Παναθηναϊκού. Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κάνουμε μια καλή πορεία στο δεύτερο γύρο γιατί η βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού».

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share