Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Τόσκα»

26 Δεκεμβρίου 2017 15:32
«Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Τόσκα»

Την περίπτωση του Ρουμάνου αμυντικού, Αλίν Τόσκα της Μπέτις, φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Ρουμανικά και Ισπανικά ΜΜΕ.

Aκόμα ένα μεταγραφικό… σενάριο για τον ΠΑΟΚ με φόντο την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα τόσο στην Ρουμανία όσο και στην Ισπανία, σύμφωνα με τα οποία ο Δικέφαλος του Βορρά εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου αμυντικού Αλίν Τόσκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 34χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του ανήμερα τα Χριστούγεννα! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Μάλιστα, η ρουμανική ιστοσελίδα «ziare.com» σημειώνει πως την μεταγραφή την διαπραγματεύεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ υπογραμμίζει πως ο μάνατζερ του παίκτη έχει την σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή ώστε να προχωρήσει τις συζητήσεις.

Παράλληλα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δανεισμό του παίκτη από την Μπέτις, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλίν Τόσκα αγωνιζόταν στην Στεάουα Βουκουρεστίου, μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ και στόπερ, ενώ φέτος αγωνίστηκε τρεις φορές για το πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο με την φανέλα της Μπέτις.

Η ισπανική ομάδα πλήρωσε το ποσό του ενός εκατομμύριου ευρώ για να τον αποκτήσει στις αρχές του 2017, ενώ σε κάποια σημεία της σεζόν ταλαιπωρήθηκε και από προβλήματα τραυματισμών.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share