Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρομακτικές εικόνες από το ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα! (Video & Photo)

14 Δεκεμβρίου 2017 10:50
Τρομακτικές εικόνες από το ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα! (Video & Photo)

Τρομακτικές εικόνες κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι “γκρόμπαρι” της Παρτιζάν, ελληνιστί “νεκροθάφτες”, στο ημίχρονο του ντέρμπι με τη μισητή τους αντίπαλο εντόπισαν οπαδούς των φιλοξενούμενων στην κερκίδα τους! Αναφέρει η πρώτη εκδοχή…

Μόλις τους πήραν χαμπάρι, αμέσως τους όρμησαν χωρίς έλεος και τους χτύπησαν άσχημα και σαν να μην έφτανε αυτό τους έγδυσαν πριν τους αφήσουν να φύγουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο εδώ! Ο άγνωστος αδερφός της Όλγας Πηλιάκη και τα προσωπικά στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας! Για πρώτη φορά μαθαίνουμε ότι…

Η αστυνομία, παρότι άργησε να επέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ευτυχώς τουλάχιστον πρόλαβε και γλύτωσε τους οπαδούς από κάτι χειρότερο και τους φυγάδευσε γυμνούς από το γήπεδο.

Στο twitter πάντως κυκλοφορεί και δεύτερη εκδοχή. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι δεν συνεπλάκησαν οπαδοί των δύο ομάδων, αλλά ότι πρόκειται για… εμφύλιο μεταξύ των “γκρόμπαρι”. Τονίζεται ότι οι “Young Boys” (γκρουπ οπαδών της Παρτιζάν) επιχείρησαν να καταλάβουν το πέταλο που κάθονται οι “Alcatraz” (επίσης γκρουπ φανατικών της Παρτιζάν) κι έτσι άρχισαν τα άγρια επεισόδια μεταξύ τους.

Κινδυνεύει η ζωή οπαδού

Τα δημοσιεύματα πέφτουν σαν… βροχή στο διαδίκτυο, κι σ’ ένα φόρουμ οργανωμένων αναφέρεται ότι συνολικά 20 οπαδοί είναι τραυματισμένοι από χτυπήματα και καψίματα από φωτοβολίδες. Μάλιστα, το συγκεκριμένο άρθρο κάνει λόγο για έναν οπαδό ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει επισημοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο τροχαίο με πέντε νεκρούς! Σοκάρει η "ταυτότητα" του οδηγού που προκάλεσε το δυστύχημα! Ήταν...

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς πασίγνωστος τραγουδιστής!

Πηγή: contra.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share