Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι Ιταλοί καταγγέλουν τρομοκρατία στο Καραϊσκάκη

6 Δεκεμβρίου 2017 21:51
Οι Ιταλοί καταγγέλουν τρομοκρατία στο Καραϊσκάκη

Οπαδοί της Γιουβέντους καταγγέλουν την Ελληνική Αστυνομία και κάνουν λόγο για ενέδρα που τους έστησε μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού

Πριν από τη σέντρα του Ολυμπιακός-Γιουβέντους, οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε αυτούς της Γιουβέντους, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για «ενέδρα» μιλώντας για το θέμα στην «Tuttosport».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα! Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια
«Ήταν οπλισμένοι και ήταν τρομακτικό. Αμέσως ξεφύγαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε και μπήκαμε σε μια υπόγεια διάβαση που οδηγούσε στο γήπεδο. Δυστυχώς κάποιος πιάστηκε από τους Έλληνες και δέχθηκε κάποια χτυπήματα. Δεν νομίζω πως υπήρχαν σοβαρά τραυματισμένοι, αλλά είδα ένα παιδί που είχε μια πολύ μεγάλη πληγή στο φρύδι και μου είπε ότι τον χτύπησαν με ρόπαλο. Όλα αυτά χωρίς την Αστυνομία να μας βοηθάει. Ουσιαστικά είχαμε παραδοθεί στους Έλληνες οπαδούς», λέει ένας οπαδός και ένας άλλος μαρτυρά ότι πωλητές σάντουιτς και κασκόλ φώναζαν στους οπαδούς του Ολυμπιακού για να κάνουν επίθεση σε αυτούς της Γιούβε:

«Πωλητές σάντουιτς και κασκόλ γύρω από το γήπεδο μας έδειξαν στους Έλληνες ultras. Φώναζαν και έκαναν νοήματα για να τους βοηθήσουν στο κυνηγητό. Η απουσία των Αρχών ήταν απίστευτη».


Πηγή:www.gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share