Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μύρισε Πρωτάθλημα για την ΑΕΚ στην Λιβαδειά!

3 Δεκεμβρίου 2017 21:30
Μύρισε Πρωτάθλημα για την ΑΕΚ στην Λιβαδειά!

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας θα βρίσκεται η ΑΕΚ και μετά το τέλος της 13ης αγωνιστικής. Η Ένωση δεν την πάτησε στη Βοιωτία και με show των Λιβάγια κι Αραούχο καθάρισε τη νίκη επικρατώντας με σκορ 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό.

Πολύ καλύτερη σε ολόκληρη την αναμέτρηση η ομάδα του Χιμένεθ (που δεν βρισκόταν στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό). Οι κιτρινόμαυροι πίεσαν πολύ στο πρώτο ημίχρονο, όμως η μαζική άμυνα των Βοιωτών δεν τους επέτρεψε να βρουν δίχτυα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελένη Μενεγάκη μας ανοίγει την υπερπολυτελή βίλα της με τον Μάκη Παντζόπουλο στα Μελίσσια!

Η δουλειά έγινε στο 52ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, όταν οι Αραούχο και Λιβάγια «έκρυψαν» την μπάλα και ο Κροάτης με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς τελείωσε στο 66’ όταν ο Τσιντώτας με βολέ-διαβήτη (δεν φάνηκε αν βγήκε απ’ την περιοχή του) βρήκε τον Λιβάγια, ο οποίος δεν νίκησε τον Εμπασί, όμως ο Αραούχο στην επαναφορά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 90’ είχε δοκάρι με δυνατό σουτ ο Μπακασέτας και στην τελευταία φάση (90+3') σημάδεψε το οριζόντιο και ο Ιωαννίδης στη μοναδική ουσιαστική ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς.

Έτσι, η ΑΕΚ έφτασε τους 27 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +1 από τον δεύτερο Ολυμπιακό και στο +2 από τον τρίτο ΠΑΟΚ. Την Πέμπτη, η Ένωση ταξιδεύει στην Βιέννη για το ματς με την Αούστρια, όπου αν δεν ηττηθεί θα πάρει την πρόκριση στους «32» του Europa. Ο Λεβαδεικός έμεινε στους 15 βαθμούς γνωρίζοντας την πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα, ενώ έμεινε για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share