Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Euroleague: Με Μιλουτίνοφ στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

22 Νοεμβρίου 2017 15:59
Euroleague: Με Μιλουτίνοφ στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Με ένα ευχάριστο νέο ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έχασε το ματς με τον Κολοσσό στην Ρόδο και την χθεσινή προπόνηση λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο, νιώθει πολύ καλύτερα και συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα που έγινε στο ΣΕΦ και έτσι θα μπει στο αεροπλάνο για την πρωτεύουσα της μόδας.

Αντίθετα, εκτός θα μείνει ο τραυματίας Δημήτρης Αγραβάνης (κάκωση στην περόνη του γονάτου), ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα με την ομάδα αλλά του λείπει ο ρυθμός και θα επιστρέψει στο προσεχές παιχνίδι με τη Βαλένθια, αλλά και ο Νίκος Αρσενόπουλος για λόγους τακτικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ για την Ελένη Χατζίδου: Της έκαψαν το αυτοκίνητο!

Η αποστολή, αναχωρεί στις 14:45 για το Μιλάνο με απευθείας πτήση και αύριο η δώδεκα παίκτες που έχει στην διάθεσή του ο κόουτς Σφαιρόπουλος θα κάνουν χαλάρωμα και σουτ στο «Mediolanum Forum» όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται, πως οι «ερυθρόλευκοι», θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 400-500 οπαδών τους, σε μία από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις οπαδών σε εκτός έδρας παιχνίδι τα τελευταία χρόνια, καθώς αρκετοί από αυτούς που βρίσκονται στην Λισαβόνα για το ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας με τη Σπόρτινγκ, θα μεταβούν στη ιταλική πόλη για να στηρίξουν και το τμήμα μπάσκετ.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share