Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πώς βρέθηκε ο Λεωνίδης στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου - Δείτε όλο το παρασκήνιο

20 Νοεμβρίου 2017 15:39
Πώς βρέθηκε ο Λεωνίδης στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου - Δείτε όλο το παρασκήνιο

Ο Βαλέριος Λεωνίδης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη δίνοντας το «παρών» στην κηδεία του μεγάλου αντιπάλου του, Ναίμ Σουλεϊμάνογλου, με τον οποίο υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος της τουρκικής εφημερίδας Καντίρ Ονούρ Ντιντσέρ τηλεφώνησε στον Λεωνίδη προκειμένου να μιλήσει για τον Σουλεϊμάνογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Την ώρα του ατυχήματος αύξησε ταχύτητα και του είπα Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι»! Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις της Αρναούτη 2 χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο!

Σύμφωνα με την Gazzetta.gr, ο Λεωνίδης ρωτήθηκε εάν θα παραστεί στην κηδεία του θρύλου της παγκόσμιας άρσης βαρών και με ειλικρίνεια απάντησε πως τα οικονομικά του δεν είναι πολύ καλά, αλλά θα επιθυμούσε να πει το τελευταίο αντίο στον Σουλεϊμάνογλου.

Η συνέντευξη με το που είδε το φως της δημοσιότητας βρήκε άμεσα απήχηση στην πολιτική ηγεσία της Τουρκίας. Ο υπουργός αθλητισμού, Οσμάν Μπακ ενημερώθηκε για το περιεχόμενο των δηλώσεων του Λεωνίδη και έδωσε εντολή να προσκληθεί άμεσα από την τουρκική κυβέρνηση ως επίσημο πρόσωπο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share