Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Άρης επιστρέφει!

19 Νοεμβρίου 2017 18:11
Ο Άρης επιστρέφει!

Μεγάλη νίκη για τον μεγάλο Άρη!

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έκανε μία μυθική ανατροπή στο Παγκρήτιο, καθώς, ενώ βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 23'(!) από τον Εργοτέλη, κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει τρία γκολ και να φύγει με ένα σπουδαίο «διπλό» (2-3) από την Κρήτη!

Ένα «διπλό», από αυτά που δίνουν άνοδο…

Ωστόσο, δικαίως «φωνάζουν» οι γηπεδούχοι για το τέρμα της νίκης των «κίτρινων», στο 88', αφού ο Ντούνης, που βγάζει την ασίστ στον σκόρερ Πλατέλλα, φεύγει από αντικανονική θέση, σε μία, πάντως, δύσκολη φάση για τον επόπτη.

Πλέον, και με αυτό το «τρίποντο», ο Άρης συνεχίζει… 4Χ4 στη Football League και δείχνει πως φέτος ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στον αντίποδα, η ομάδα του Τάκη Γκώνια παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα…

Και όμως, το παιχνίδι στο Ηράκλειο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 14', ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ με τον Κάιπερς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα και με κεφαλιά-ψαράκι, έπειτα από την πάσα του Σταματάκου, «έγραψε» το 1-0.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secrets: Αποκαλύψεις σκάνδαλο! Η τροχοβίλα των οργίων, το παράνομο φαγητό, το ζεστό μπάνιο και η επίθεση σε δημοσιογράφους από την παραγωγή! (videos)

Εννέα λεπτά αργότερα, μάλιστα, ήρθε και το δεύτερο σοκ για τον Άρη, με τον Σταματάκο, αυτήν τη φορά, να παίρνει το «ριμπάουντ» από το πλασέ του Κάιπερς και την απόκρουση του Καντιμοίρη, και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, που είχε στο πρώτο ημίχρονο ευκαιρίες και για το 3-0, με τους «κίτρινους» να τα έχουν χαμένα και να μην μπορούν να απειλήσουν.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο, μια… άλλη ομάδα βγήκε στο γήπεδο, με τον Μάρκο Ντούνη (που πήρε τη θέση του Πασχάλη Κάσσου στην ανάπαυλα) να εξελίσσεται σε «λίρα εκατό» για τον Σπανό. Αφού, λοιπόν, έχασε καμπόσες ευκαιρίες, ο Άρης μείωσε, τελικά, στο 53' με τον 25χρονο!

Στη συνέχεια, ο Εργοτέλης έχασε τεράστια ευκαιρία (65') για το 3-1, με τον Ν' Ντιαγέ να… πετάει στα σκουπίδια το τετ-α-τετ με τον Καντιμοίρη, για να έρθει η ισοφάριση! Στο 71', ο Πλατέλλας κέρδισε πέναλτι, καθώς ανατράπηκε από τον Σταμόπουλο. Ο Διαμαντόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και με ψύχραιμο πλασέ, έκανε το 2-2, το οποίο, όμως, δεν θα ήταν το τελικό σκορ… Στο 88', ο Πλατέλλας ολοκλήρωσε την επική ανατροπή του Άρη, αλλά ο Ντούνης, που του βγάζει την ασίστ, ξεκινάει από θέση οφσάιντ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Άρη στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη από το 2007, ενώ ματσάρα είχε γίνει και στην τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο, σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας, το 2013, στην Κρήτη, καθώς εκείνο το παιχνίδι είχε λήξει 3-3!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άση Μπήλιου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας και το ξέσπασμα της γνωστής αστρολόγου: «Έγινε πειραματόζωο!»

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής:

Σάββατο 18/11

Τρίκαλα-ΟΦΗ 0-0

Κυριακή 19/11 – 15:00

Παναχαϊκή-Κισσαμικός 0-0

Εργοτέλης-Άρης 2-3
(14' Κάιπερς, 23' Σταματάκος - 53' Ντούνης, 72' Διαμαντόπουλος, 88' Πλατέλλας)

Καραϊσκάκης-Σπάρτη 2-1
(18' Χούσος, 37' Κυριάκης - 41' Ράνος)

Καλλιθέα-Δόξα Δράμας 0-1
(31' Λίτσκας)

Απόλλων Λάρισας-Πανσερραϊκός 3-0
(47' Σωτήρης, 75' Δημήτρης, 79' Σαχινίδης)

Απόλλων Πόντου-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
(15' Μπρίτο, 75' Χασομέρης)

Αιγινιακός-Παναιγιάλειος 1-1
(92' Παπαδόπουλος - 59' Γαβριελίδης)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:

Άρης-Παναχαϊκή
Πανσερραϊκός-Καραϊσκάκης
ΟΦΗ-Καλλιθέας
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Λάρισας
Σπάρτη-Αχαρναϊκός
Κισσαμικός-Βέροια
Δόξα Δράμας-Εργοτέλης
Παναιγιάλειος-Τρίκαλα
Αιγινιακός-Απόλλων Πόντου

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share