Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

To video αφιέρωμα της Euroleague στον Παναθηναϊκό!

10 Οκτωβρίου 2017 12:46
To video αφιέρωμα της Euroleague στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» είχαν σειρά στο πλαίσιο του αφιερώματος της Euroleague στις 16 ομάδες που συμμετέχουν.

Η διοργανώτρια αρχή αναφέρεται στον Παναθηναϊκό ως έναν από τους γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ ο οποίος παρά το γεγονός πως έχει να κατακτήσει τον τίτλο από το 2011 και να βρεθεί σε Final 4 από το 2012, έχει υψηλές φιλοδοξίες για φέτος. Επίσης κάνουν μία περίληψη της περσινής σεζόν και του αποκλεισμού από τη Φενέρμπαχτσε ενώ τονίζουν και τις μεταγραφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Πρωταγωνιστής σε πορνό σειρά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης! Κάνει όργια με νεαρά κορίτσια! (videos)

Ο Τσάβι Πασκουάλ για δεύτερη σεζόν θα καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό φτιάχνοντας ουσιαστικά το δικό του ρόστερ.
Ο Νικ Καλάθης τόνισε πως «όταν φοράς αυτή τη φανέλα υπάρχουν απαιτήσεις, Περιμένουν να νικάς και να βρίσκεσαι στα Final 4. Αυτός είναι ο στόχος μας και φέτος».

Ο Τζέιμς Γκιστ με τη σειρά του τόνισε πως, «αδικήσαμε τους εαυτούς μας πέρυσι στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε. Μη με παρεξηγήσετε, η Φενέρ ήταν σπουδαία ομάδα με πειθαρχία και με σπουδαίο προπονητή. Εμείς είχαμε πολύ καλή ομάδα, αλλά στο τέλος δεν είχαμε την απαραίτητη πειθαρχία».

Ο Μάρκους Ντένμον ανέφερε, «όπου κι αν γυρίσεις βλέπεις τα έξι αστέρια που δείχνουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της ομάδας. Μακάρι να τα κάνουμε εφτά. Ο στόχος μου είναι να νικάω και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. ΑΝ η ομάδα φτάσει ψηλά τότε θα είναι καλό και για μένα για την ατομική μου διάκριση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Απίστευτος χαμός σε γνωστό κομμωτήριο με την Ελένη Μενεγάκη! Οι φωνές της ακούστηκαν παντού!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share