Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Με Αντετοκούνμπο κόντρα στον Ολυμπιακό!

5 Οκτωβρίου 2017 20:55
Παναθηναϊκός: Με Αντετοκούνμπο κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού Superfoods, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (8/10, 19:30). Καλύτερα μέρα με την μέρα ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Oι «πράσινοι» ξεκίνησαν με το... δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους για την σεζόν 2017-2018, νικώντας εύκολα τον Κολοσσό στη Ρόδο για το Κύπελλο Ελλάδας. Έτσι, πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 1η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στα τηλεοπτικά: Παράτησε την Μενεγάκη και συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ!

Ο Τσάβι Πασκουάλ στην προπόνηση της Πέμπτης (5/10), με την οποία ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει ΣΕΦ, είχε κανονικά στη διάθεσή του τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε πάρει άδεια από τους νταμπλούχους για να πάει στις ΗΠΑ, μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του, Τσαρλς. Ύστερα από μερικές μέρες ο Θανάσης επέστρεψε στην Αθήνα και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» χαμογελούν με την πορεία της αποθεραπείας του Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο Λιθουανός πλέι μέικερ πατάει καλύτερα στα πόδια του και ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στην προπόνηση με... στόχο την επιστροφή του στα παρκέ στην πρεμιέρα της Euroleague απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share